«Λαβράκι» από το… Ντόνετσκ κτυπάει ο ΠΑΟΚ!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον διεθνή Τσέχο μεσοαμυντικό, Τόμας Χούμπσμαν βρίσκεται η διοίκηση του ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο ατζέντης του 32άχρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Τόμας Χούμπσμαν έμεινε ελεύθερος από την Σαχτιάρ Ντόνετσκ, μετά από δέκα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Ουκρανίας. Ο εμφύλιος πόλεμος στη μεγάλη χώρα της Κασπίας Θάλασσας και τα γεγονότα των τελευταίων μηνών, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, υποχρέωσαν τον 32άχρονο ποδοσφαιριστή να ζητήσει τη λύση του συμβολαίου του, προκειμένου να προφυλάξει τον εαυτό του και την οικογένειά του. Η διοίκηση του ουκρανικού συλλόγου ενέκρινε το αίτημά του και ο διεθνής Τσέχος είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευθεί με την ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Χούμπσμαν έχει δύο προτάσεις, όπως υποστηρίζει ο ατζέντης του. Η μία είναι από την τσεχική Γιάμπλονετς και η άλλη από τον ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει, θετικά ή αρνητικά, στην αρχή της επόμενης βδομάδας. Ο 32άχρονος είναι διεθνής 56 φορές με την Εθνική Τσεχίας και μπορεί να καλύπτει με την ίδια άνεση τόσο τη θέση του στόπερ, όσο και του αμυντικού χαφ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα