Αντιπρόεδρος στην Ίντερ ο Χαβιέ Ζανέτι!

Τη μεγαλύτερη δυνατή τιμή αποφάσισε να αποδώσει στον Χαβιέ Ζανέτι η διοίκηση της Ίντερ, καθώς απέσυρε τη φανέλα με το νούμερο «4» και τον έχρισε αντιπρόεδρο του συλλόγου!

Ο Ζανέτι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, μετά από 19 χρόνια αγωνιστικής παρουσίας του στην ομάδα του Μιλάνου. Κατά τη διάρκεια των – σχεδόν – δύο δεκαετιών στην Ίντερ, ο Αργεντινός κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα Ιταλίας, τέσσερα κύπελλα, ένα Champions League και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Την απόφαση για την τιμητική διάκριση του Χαβιέ Ζανέτι, έλαβε ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Έρικ Τοχίρ, ο οποίος δήλωσε πως ο Αργεντινός θα είναι αντιπρόεδρος για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Τοχίρ αποκάλυψε επίσης, πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον προπονητή της ομάδας, Βάλτερ Μαντζάρι, προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για δύο χρόνια ακόμη. Ο λαλίστατος Τοχίρ, είπε επίσης πως έχει κάνει προσφορά για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του ενόψει των υποχρεώσεών της σε Ιταλία και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα