Λαβωμένος, αλλά έτοιμος

 

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη του Ολυμπιακού επί της Λάρισας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού η κάκωση που υπέστη ο Ιντέγιε θα τον αφήσει εκτός της μάχης με την Οσμανλισπόρ για τους «32» του Europa League.

Ο Νιγηριανός φορ, πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις (15 γκολ σε 29 ματς) και πρώτος σκόρερ της Super League (13 γκολ) θα χάσει και το ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει με αγωνία την αντίδραση του Πάουλο Μπέντο σε αυτά τα δύο ματς. Θα χρησιμοποιήσει τον  Ανσαριφάρντ ή τον Καρντόσο;

Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι σίγουρα θέλουν να δουν τον Ιρανό, αλλά ο προπονητής των Πειραιωτών μάλλον δεν θα τους κάνει τη χάρη.  Το ευχάριστο, πάντως, είναι ότι ο Ολυμπιακός δείχνει να ρολάρει καλύτερα στη μεσαία γραμμή, αφού ο Φορτούνης είναι ανεβασμένος, ο Σεμπά σταθερά εξαιρετικός και αντί του Ελιονούσι (που επίσης τραυματίστηκε) μπορεί να παίξει ο Ανδρούτσος ή ο Μανθάτης. Ο δε Νορβηγός ίσως προλάβει το ματς με τους Τούρκους, αφού το σφίξιμο στο δικέφαλο δεν είναι κάτι σοβαρό.

Το παιχνίδι με την ομάδα της Τουρκίας διεξάγεται την Πέμπτη στις 20:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και λογικά η παρουσία ή όχι του Ελιονούσι θα εξαρτηθεί με το αν θα «βγάλει» την προπόνηση της Τρίτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα