Σαν μεγάλη ομάδα!

 

Με μόλις μία ήττα στα 13 τελευταία παιχνίδια του ο Πανιώνιος συνεχίζει την τρελή του κούρσα και θυμίζει την ομάδα της σεζόν 1970-71, όταν κατάφερε την καλύτερη του πορεία στην Α’ Εθνική.

Σε σύνολο 34 αγώνων είχε, τότε, 21 νίκες, 7 ισοπαλίες και 6 ήττες και έχασε το πρωτάθλημα μόνο και μόνο επειδή η ΑΕΚ της εποχής διέθετε τον Μίμη Παπαϊωάννου των 27 γκολ, τον Κώστα Νικολαΐδη των  15, αλλά και τους Βεντούρη, Καραφέσκο, Σκευοφύλακα, Πομώνη κ.α. Ο σημερινός Πανιώνιος μετρά 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 20 παιχνίδια και μάχεται για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια και γιατί όχι και στα Play off που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Αυτή την υπέρβαση εύκολα την καταγράφουμε, δύσκολα όμως μπορεί να επιτευχθεί, κυρίως επειδή ο ΠΑΟΚ φαντάζει ανεβασμένος. Ο Πανιώνιος, όμως, έχει ένα «ατού». Είναι αφοσιωμένος μόνο στο πρωτάθλημα, ενώ οι «ασπρόμαυροι» έχουν και Κύπελλο και Ευρώπη.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αντιμετωπίζει την ερχόμενη εβδομάδα εντός έδρας τον Ηρακλή και στη συνέχεια ξεκινούν τα δύσκολα, αφού το πρόγραμμα λέει: Ολυμπιακός εκτός, ΑΕΚ και Λάρισα εντός, ΠΑΟΚ εκτός, Ατρόμητος εντός και Παναθηναϊκός εκτός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα