Λαβωμένος Δικέφαλος με Λοκομοτίβα

Οι καλύτεροί του παίκτες στα φιλικά ήταν ο Χαρίσης και ο Νομπόα. Μεγάλο κεφάλαιο του φετινού ΠΑΟΚ έδειχνε και ο Περέιρα. Ωστόσο και οι τρεις θα απουσιάσουν από τη ρεβάνς της Τούμπας με τη Λοκομοτίβα.

Για τον Βραζιλιάνο τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά. Έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας και μόνο με θαύμα θα αποσυρθεί η καραντίνα που του έχει επιβληθεί. Για τους Νομπόα και Χαρίση το πρόβλημα είναι φρέσκο. Δεν κατάφεραν να «βγάλουν» την τελευταία προπόνηση κι έτσι αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Ο Ιγκόρ Τούντορ θα πρέπει να βασίζει την ανατροπή του 2-1 στους εξής ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή: Όλσεν, Κίτσιου, Κοροβέσης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Γκολάσα, Ρατς, Κάτσε, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Μακ, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας και Κουλούρης.

Το ματς της Τούμπας ξεκινά στις 20:00 και εισιτήρια υπάρχουν ακόμη, ωστόσο όσοι φίλοι του Δικεφάλου θέλουν να πάνε στο γήπεδο καλό θα είναι να βιαστούν, καθώς τελευταία στιγμή αναμένεται πολύς κόσμος να κατευθυνθεί προς το γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα