Λεντέσμα: «Ανήκω στον Παναθηναϊκό»

 

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα sdna.gr έκανε ο έμπειρος Αργεντινός κόφτης Κριστιάν Λεντέσμα, στις οποίες επιβεβαίωσε ότι έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό και μεταβαίνει άμεσα στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Είναι μία αιφνιδιαστική κίνηση που δείχνει τη θέληση του Στραματσιόνι να έχει έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή μπροστά από τα στόπερ του και μία πράξη διοικητική που φανερώνει ότι εμπιστεύεται τον Ιταλό κόουτς, παρά το ότι η αντίστοιχη περσινή κίνηση (βλέπε Εσιέν), στέφθηκε με αποτυχία.

Ο Λεντέσμα άφησε την Μπόκα Τζούνιορς στα 19 του, καθώς κάτι διέγνωσαν οι άνθρωποι της Λέτσε και τον αγόρασαν. Την επόμενη χρονιά ήταν ο καταλύτης της ομάδας στην προσπάθεια που έκανε για επιστροφή στη Seria A και μετά από τρεις γεμάτες χρονιές στη μικρή επαρχιακή ιταλική ομάδα, πήρε μετεγγραφή για τα Λάτσιο  όπου μέτρησε 318 συμμετοχές σε εννέα χρόνια!

Πρόκειται σίγουρα για ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις και εμπειρίες και σχετικά ακόρεστο, αφού δεν έχει κερδίσει πρωτάθλημα στην καριέρα του. Μία επιλογή που αν «πιάσει» θα δυναμώσει πολύ τον Παναθηναϊκό.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα