Λιονέλ Μέσι… ένας μάγος μακράς διάρκειας!

Είναι μόλις 28 ετών και από τα 19 του διεκδικεί κάθε χρόνο τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Γιατί; Διότι ΕΙΝΑΙ ο κορυφαίος. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο γητευτής της στρογγυλής θεάς. Αποδεικνύεται, δε, πως είναι ένας αστέρας που έλαμψε για μία στιγμή, αλλά ένα αστέρι διαρκείας, που δίπλα του φωτίζονται πολλοί κόσμοι.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είναι υποψήφιος για 9η σερί χρονιά για τον τίτλο του κορυφαίου στον κόσμο, μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ. Με όσα πέτυχε ο 28χρονος τη χρονιά αυτή, είναι εξαιρετικά δύσκολο να χάσει μία ακόμη ατομική διάκριση.

Και αν μετά από εννιά χρόνια, η συγκεκριμένη διαδικασία φαντάζει στα μάτια πολλών ως ρουτίνα, για τον Μέσι κάθε άλλο παρά τέτοια είναι, καθώς αναδεικνύεται η δουλειά του, η προσπάθειά του, το ταλέντο του, ενώ ανταμείβεται για όσα στερήθηκε σε πιο νεαρή ηλικία, αλλά και σήμερα που είναι ένας παγκόσμιος σταρ, καθώς μόνο με σκληρή δουλειά και προσπάθεια μπορεί κάποιος να διατηρηθεί στην κορυφή, πολύ δε περισσότερο για σχεδόν μία δεκαετία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα