«Λύγισε» η Πέγκυ Ζήνα μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της

 

Κοντά στα 20 χρόνια μετράει ο έρωτας της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα, με τους δυο τους να είναι αχώριστοι όλα αυτά τα χρόνια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο «You» αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν, όταν αρρώστησε βαριά ο σύζυγός της, κάνοντάς τη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Πότε λύγισες και φοβήθηκες στη ζωή σου πραγματικά;
«Όταν αρρώστησε σοβαρά ο Γιώργος και εγώ τότε ήμουν 7 μηνών έγκυος στην Ηλέκτρα… Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε αλλά είναι ένα γεγονός που με χάραξε και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ…».
Στη συνέχεια η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τη μεγάλη απώλεια του πατέρα της που της στοίχισε και ακόμα και κλαίει επί πίστας όταν ερμηνεύει τα τραγούδια που της τον θυμίζουν.

«Ο μπαμπάς μου με προστατεύει συνέχεια, κάθε στιγμή από εκεί ψηλά, είναι κοντά μου πάντα, στα εύκολα και στα δύσκολα… Επικοινωνώ μαζί του πνευματικά, του γράφω… Το τραγούδι που του έχω αφιερώσει είναι το “Χωρίς γιαλό” και σε καμιά περίπτωση δεν ντρέπομαι να πω ότι έχω κλάψει πολλές φορές πάνω στην πίστα όταν τον φέρνω στο μυαλό μου και το τραγουδάω. Εξάλλου δεν έχω μάθει να φυλακίζω ποτέ τα συναισθήματά μου…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα