Μάνδρα: Συλλήψεις για κλοπές σιδερένιων και χάλκινων αντικειμένων από αποθήκες

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπές σιδερένιων και χάλκινων αντικειμένων, καλωδίων, φωτοβολταϊκών, εργαλείων και άλλων αντικειμένων από αποθήκες, εταιρείες, οικόπεδα και άλλα σημεία στην περιοχή της Μάνδρας. Μεταξύ άλλων, οι δράστες, ηλικίας 31,35 και 41 ετών, αφαίρεσαν από το Νεκροταφείο Μάνδρας δεκάδες μπρούτζινα κανδήλια και σταυρούς. Εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Μάνδρας, οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα και το τελευταίο έτος είχαν διαπράξει δέκα κλοπές σιδερένιων και χάλκινων αντικειμένων, καλωδίων, φωτοβολταϊκών, εργαλείων κι άλλων αντικειμένων από αποθήκες, εταιρείες, αντλιοστάσιο, οικόπεδα, δημόσια κτίρια, εργοτάξια στην περιοχή της Μάνδρας. Μεταξύ άλλων είχαν αφαιρέσει 80 μπρούτζινα κανδήλια και 80 μπρούτζινους σταυρούς από το Νεκροταφείο της Μάνδρας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και τιμολόγια αγοράς σιδήρου, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα