Μάντσεστερ Σίτι: Ενδιαφέρον για Ντε Μπρούιν

Το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Κέβιν Ντε Μπρούιν αποκάλυψε ο μάνατζερ του Βέλγου ποδοσφαιριστή, Πάτρικ ντε Κοστέρ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ατζέντη στον Guardian, υπάρχει πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού μέσου της Βόλφσμπουργκ, ενώ αντιθέτως δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν έντονα στην Ευρώπη.

«Είχα συνάντηση με παράγοντα της Μάντσεστερ Σίτι και μιλήσαμε. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά υπάρχουν πολλά κλαμπ που με έχουν προσεγγίσει για τον Κέβιν Ντε Μπρούιν, προκειμένου να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό με τη σεζόν που έχει πραγματοποιήσει ο Κέβιν, Βλέπω τον Ραϊόλα να δέχεται 20 τηλεφωνήματα την ημέρα για τον Πογκμπά και το ίδιο βιώνω και ‘γω, ενδεχομένως και ο μάνατζερ του Ντεπάι.

Προς το παρόν, δεν έχουμε μπει σε κανονικές διαπραγματεύσεις. Φυσικά τις επόμενες εβδομάδες θα κινηθούμε. Θα ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να συζητήσουμε για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κέβιν.

Θα μιλήσω με όλους, αλλά ο Κέβιν είναι πολύ ευχαριστημένος στη Βόλφσμπουργκ. Έχει ακόμα πέντε παιχνίδια να παίξει και θέλει να βοηθήσει ώστε η ομάδα του να σιγουρέψει τη μία θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου. Είναι λίγο νωρίς για αποφάσεις, ενώ έχει τέσσερα χρόνια ακόμη συμβόλαιο με τη Βόλφσμπουργκ. Θα δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα