Μάχη για τα Play off και την… ΕΕΑ

ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος, Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης διεκδικούν τη θέση του… Πανιωνίου

Φτάσαμε στο τέλος… Μία περίοδος με πολλές διακυμάνσεις, όχι πάντως σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά εκτός… γηπέδων, ως είθισται στο άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, στη μοναδική διοργάνωση στον κόσμο, που το άθλημα διεξάγεται περισσότερο στα γραφεία και λιγότερο στο χορτάρι.

Το φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League έφτασε. Την Κυριακή διεξάγεται η 30η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής… από καιρό τώρα. Βέροια, Πανθρακικός και Καλλονή υποβιβάζονται. Πού εντοπίζεται το ενδιαφέρον; Στη σύνθεση της «αγίας τετράδας» των play off, κυρίως… λόγω ΕΕΑ, η οποία δεν ενέκρινε τον φάκελο του Πανιωνίου και ως εκ τούτου, οι «κυανέρυθροι» χάνουν το δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Πώς διαμορφώνεται η κατάσταση; ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι τα… σιγουράκια. Από εκεί και πέρα, εφόσον βγει νοκ άουτ ο Πανιώνιος, ανοίγει ο δρόμος για μία θέση, την οποία θα διεκδικήσουν οι ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος, Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης.

Ως εκ τούτου, η αγωνιστική λαμβάνει άλλη… διάσταση, αν και δεν θα έχουμε τα… συγκινητικά άλλων περιόδων, όταν οι ομάδες που υποβιβάζονταν… παρακαλούσαν τους αντιπάλους τους να κάτσουν να χάσουν, για να παραμείνουν. Κάτι είναι και αυτό…

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα

Αστέρας Τρίπολης – Βέροια

Ηρακλής – Παναιτωλικός

Λεβαδειακός – ΑΕΚ

Ολυμπιακός – Καλλονή

Παναθηναϊκός – Πανθρακικός

Πανιώνιος – Ατρόμητος

Πλατανιάς – ΠΑΟΚ

Όλα τα ματς διεξάγονται στις 19:00.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα