Μήνυμα Χριστοβασίλη στους παίκτες

Μήνυμα προς τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης, διαβεβαιώνοντας πως δεν τίθεται θέμα αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ομάδας.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα επιμένουν να διαψεύδουν με κάθε τρόπο τον μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχο της Νίκης Βόλου, Ανδρέα Πάτση, ο οποίος με δηλώσεις του κατ’ επανάληψη, υποστήριξε πως έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ηπειρώτικης ΠΑΕ.

Όπως διέρρευσε το Σάββατο (3/01), παραμονή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Χριστοβασίλης διεμήνυσε στους παίκτες ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς δεν δρομολογείται αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου.

Βέβαια, είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ δεν έχει διαψεύσει ο ίδιος και επισήμως το σενάριο, ούτε τις δηλώσεις και τους ισχυρισμούς του Ανδρέα Πάτση. Οι διαρροές από την ομάδα της Ηπείρου είναι μεν απόλυτες, αλλά σε ανάλογες περιπτώσεις κατά το παρελθόν, έχουν χρησιμεύσει σαν όπλο διαπραγμάτευσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα