Μαγεμένος από τον «Ίμπρα», θέλει να μοιάσει στον Τόρες

Ψηλά τοποθετεί τον πήχη των προσδοκιών του ο Νίκος Βέργος, ο οποίος από το καλοκαίρι αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ισπανική Έλτσε. Ο νεαρός παίκτης δήλωσε μαγεμένος από το στιλ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά τόνισε πως θέλει να μοιάσει στον Φερνάντο Τόρες.

Ας δούμε τι δήλωσε στα ισπανικά ΜΜΕ:
«Είμαι χαρούμενος που στα τελευταία δύο ματς έχω ξεκινήσει και παίζω περισσότερο. Δουλεύω για να μεγιστοποιήσω τις συμμετοχές μου. Έχω πετύχει δύο γκολ, αλλά δεν είμαι εντελώς ευχαριστημένος γιατί η ομάδα δεν έχει καλά αποτελέσματα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν μπορώ να πω εγώ, εάν θα είμαι βασικός. Ο κύριος Ρουμπέν Μπαράχα αποφασίζει τους 11 που ξεκινούν στη βασική ενδεκάδα. Ξέρει πως προπονούμαι καθημερινώς, είμαι πάντα έτοιμος 100% και περιμένω με υπομονή την ευκαιρία μου.

Προσωπικά, με μαγεύει το στυλ του Ιμπραΐμοβιτς και του Τόρες. Από τον Ίμπρα την ευφυΐα και τη δημιουργικότητά του στο γήπεδο. Ο Φερνάντο Τόρες εδώ και 3-4 χρόνια ήταν ο καλύτερος: γρήγορος, τεχνίτης, γκολτζής με το κεφάλι, με τα πόδια. Θα ήθελα να είμαι σαν και αυτούς. Και βέβαια διατηρώ επαφές με τον Ολυμπιακό. Με παρακολουθούν. Μιλάω κάθε δύο εβδομάδες με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας και τον γενικό διευθυντή της ομάδας μου. Σε έναν μήνα θα ξαναέχω ματς με την Εθνική. Περιμένω πως και πως την κλήση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα