Μαντούκα… ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ!

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αιφνιδίασε τους πάντες, ανακοινώνοντας την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γκουστάβο Μαντούκα!

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ «κρέμασε τα παπούτσια» του μετά τον τραυματισμό που υπέστη, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο στην επαγγελματική του ζωή. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυπριακού συλλόγου:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “ΔΗΜΟΣΙΑ” ΛΤΔ ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση της διοίκησης με τον γερμανό προπονητή Τόρστεν Φινκ, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε κοινή συναινέσει συμφωνία για τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ήταν μια δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση που πάρθηκε υπό τις υφιστάμενες συνθήκες με μοναδικό σκοπό το καλώς νοούμενο συμφέρον του ΑΠΟΕΛ.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “ΔΗΜΟΣΙΑ” ΛΤΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Φινκ για την συνεισφορά του στην ομάδα κατά την διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας.

Ανέλαβε την ομάδα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και κατάφερε να την διατηρήσει εντός των στόχων κατάκτησης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Ο Τόρστεν Φινκ αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ σαν φίλος. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Την ευθύνη των προπονήσεων αναλαμβάνουν οι Γκουστάβο Μαντούκα, Γιώργος Κωστής και Μαρίνος Σατσιάς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα