Μεγάλη νίκη ο Πλατανιάς, 2-1 τον Λεβαδειακό

Νίκη τεράστιας σημασίας για τον Πλατανιά! Η ομάδα της Κρήτης εκμεταλλεύτηκε την έδρα της κόντρα σε έναν αντίπαλο με ίδιους – υποτίθεται – στόχους και αυτό μεγαλώνει την αξία των τριών πόντων που κατέκτησε. Το 2-1 με αντίπαλο τον Λεβαδειακό δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, καθώς οι γηπεδούχοι νίκησαν με σχετική ευκολία, άσχετα αν τα γκολ άργησαν να μπουν.

Οι γηπεδούχοι παρά την υπεροχή τους στο πρώτο μέρος (δοκάρι στο 12’ μετά από κόρνερ του Μιλούνοβιτς και «τυφλή» απόκρουση του Τριποτσέρη), βρήκαν δίχτυα στο 64’ με κεφαλιά του Ράμος που είχε μπει στο ματς εννέα λεπτά νωρίτερα (ασίστ του Κουλιμπαλί). Στο 71’ ήταν ο Ράμος αυτή τη φορά που σέντραρε για να κάνει με κεφαλιά το 2-0 ο Γιακουμάκης. Ο Λεβαδειακός μείωσε στο 86΄με τον Γιακουμάκη μετά από πάσα του Μάντζιου.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Μουνάφο, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (55’ Ράμος), Γιακουμάκης (84’ Αποστολόπουλος), Μιλούνοβιτς (78’ Ντίνας), Ανγκούλο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Βερέμκο, Μανωλάς, Ουόν, Τριποτσέρης (82’ Καψασκής), Στάθης, Μαχαίρας, Νικολάου (74’ Ναβάρο), Μίνγκας, Θέος (60’ Μάγκας), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα