Μεγάλη νίκη του ΠΑΣ στη Λιβαδειά!

Δικαίωμα στην… πεντάδα απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη σπουδαία εκτός έδρας επικράτησή του επί του Λεβαδειακού, με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague!

Οι Ηπειρώτες φανέρωσαν από την αρχή τις προθέσεις τους, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, η οποία τους απέφερε το πρώτο τέρμα στο 38’, με σκόρερ τον Τζημόπουλο. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην επανάληψη, πετυχαίνοντας την ισοφάριση με τον Κατίδη, στο 68’.

Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 73’ πέτυχαν το δεύτερο τέρμα τους, με τον Μανιά, «σφραγίζοντας» τη μεγάλη τους επιτυχία και την προοπτική που έχουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την παραμονή τους στην κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ιωάννης Δελφάκης, με βοηθούς τους Στυλιανό Τσολάκη και Αντώνη Καρατζίκα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Στρούνα, Μπέριος, Χαρίσης και Γιάκος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Τριποτσέρης, Στάθης, Μάντζιος, Κώτσιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς (46’ Κατίδης), Πελέ (69’ Γκόμεζ), Ορτέγκα (77’ Γιακουμάκης), Μιλοσλάβιεβ, Μιλιάζες
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ίλιτς (58’ Γιάκος), Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Μπέριος, Μανιάς, Τσάβες, Στρούνα, Τζημόπουλος (46’ Χαρίσης), Ντάσιος (72’ Σκόνδρας)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα