Μετά την τηλεοπτική άδεια… ο Μπεργκ!

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξασφάλισε κατά γενική ομολογία με τον πιο πονηρό τρόπο την τηλεοπτική άδεια, αρχικά γκρινιάζοντας για τη διαδικασία και στη συνέχεια, κάνοντας το πρώτο μεγάλο ποντάρισμα, πριν καταλάβουν οι υπόλοιποι πόσο ψηλά θα κυμανθούν τα ποσά.

Και τι έκανε για να πανηγυρίσει αυτή την επιτυχία; Έσπευσε αμέσως μόλις έμαθε τα ευχάριστα από τον εκπρόσωπό του Κώστα Κιμπουρόπουλου από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας να ορίσει ραντεβού μεταξύ του ιδίου και του ατζέντη του Μάρκους Μπεργκ προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το 2020!

Το υπάρχουν συμβόλαιο έχει ισχύ για δύο ακόμη χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι του χρόνου, μετά από μία καλή σεζόν του Μπεργκ σε Ελλάδα και κυρίως στην Ευρώπη, θα ήταν υποχρεωμένος να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή αν του έφερνε μία καλή πρόταση. Ο Αλαφούζος, όμως, μετά και το «οκ» που πήρε από τον Στραματσιόνι, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως είναι παίκτης με γερή κράση, πήρε τη μεγάλη απόφαση να προσφέρει νέο τετραετές συμβόλαιο στον Σουηδό και να τον «κλειδώσει» για πάντα στην Αθήνα.

Ο ηγέτης του ΠΑΟ ποντάρει στο ότι ο Μπεργκ έχει βρει την Ιθάκη του στην Ελλάδα και στο ότι τον έπεισε πως τα πράγματα θα αλλάξουν και θα πάψουν οι γεμάτες… ασυλία κλοτσιές των αντιπάλων που πολλές φορές τον έφερναν στα όριά του. Η πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Europa League προσέφεραν ένα ακόμη κίνητρο στον Μπεργκ ο οποίος επιζητά την ευρωπαϊκή διάκριση, είναι κάτι που τον γεμίζει ακόμη περισσότερο. Μένει να δούμε αν θα ολοκληρωθεί η συμφωνία, αν και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές πάνε για συμπόρευση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα