Με Μασούρα προβάδισμα πρόκρισης η Λάρισα 2-1 στα Γιάννινα

Άλωσε τα Γιάννινα η Λάρισα, πέτυχε την ανατροπή 2-1 επί του ΠΑΣ κι έβαλε πλώρη για πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο Κόντε είχε ανοίξει το σκορ για τους Ηπειρώτες αλλά ο Μασούρας σκόραρε δις και έκανε την ανατροπή για τους «βυσσινί».

Με τη δύναμη της έδρας του, ο μέχρι πριν την αναμέτρηση αήττητος στους «Ζωσιμάδες» ΠΑΣ Γιάννινα είχε ένα εντυπωσιακό πρώτο 15λεπτο και άνοιξε το σκορ στο 13′, με το 12ο γκολ του «καυτού» Πέδρο Κόντε στις εγχώριες διοργανώσεις κι αφού πρώτα ο Ισπανός στράικερ είχε φτάσει κοντά στο 1-0 σε δύο περιπτώσεις, με τον Βασίλη Ρέντζα να απομακρύνει πάνω στη γραμμή την εξαίρετη προσπάθειά του.

H ΑΕΛ ανασυντάχθηκε μετά το πρώτο τέταρτο, «προειδοποίησε» με μακρινό σουτ του Τάσου Λαγού στο 15′ και ισοφάρισε τελικά χάρη στο πρώτο γκολ στην επαγγελματική καριέρα του 21χρονου μέσου Γιάννη Μασούρα, με αριστερό πλασέ στο 28΄, έπειτα από λάθος του Μιχάλη Μπουκουβάλα.  Έξι λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Γιάννης Μασούρας «χτύπησε» ξανά, σκοράροντας από κοντά σε μια φάση την οποία ο Κώστας Περιστερίδης δεν κατάφερε να «καθαρίσει» (η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του έπειτα από κεφαλιά του Θωμά Ναζλίδη).  Ήταν η πρώτη νίκη της Λάρισας στα Ιωάννινα μετά τον Απρίλιο του 2007 (το 2-0 στον ημιτελικό του Κυπέλλου)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Γαρουφαλιάς (70′ Βιντάλ), Τζημόπουλος, Μανθάτης (77′ Μπετρά), Μπέριος, Χαλκιαδάκης, Καρανίκας, Πέδρο Κόντε

ΑΕΛ (Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς (74′ Γιοβάνοβιτς), Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (71′ Χούμπτσεβ), Μασούρας, Ναζλίδης (88′ Περόνε)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα