Με παρέμβαση Ντογιάκου γλίτωσε… ο Κοντονής

Hταν φιάσκο η ματαίωση της περιβόητης συνάντησης των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου υπό τον Σταύρο Κοντονή; Τουλάχιστον έτσι το περιγράφει μερίδα των ΜΜΕ, ενώ την ίδια ώρα κύκλοι του υπουργείου, αλλά και διαρροές της ΠΑΕ Ολυμπιακού χύνουν χολή κατά του προϊστάμενου της εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου.
Όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Το φιάσκο μάλλον αποφεύχθηκε χάρη στην παρέμβαση του κ. Ντογιάκου. Ένα φιάσκο που θα ήταν επώδυνο για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, μία ημέρα πριν από την ονομαστική του εορτή, ενώ θα εξέθετε σε βαθμό κακουργήματος την κυβέρνηση και όχι μόνο τον Σταύρο Κοντονή. Επί της ουσίας αποδείχθηκε η προχειρότητα με την οποία ο κ. Κοντονής και το επιτελείο του στο υφυπουργείο Αθλητισμού ετοίμασαν αυτή τη σύσκεψη που είχε διαφημιστεί λες και ήταν η διάσκεψη της Γιάλτας, όταν οι Τσόρτσιλ, Στάλιν και Ρούσβελτ μοίρασαν τα κράτη ως λάφυρα για τη νίκη τους στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Στην προκείμενη περίπτωση το λάφυρο θα ήταν η συμφωνία τους στη συγκρότηση του Δ.Σ. της ΕΠΟ και της ΚΕΔ και η επιλογή προέδρου στη Super League.
Όπως λοιπόν είναι γνωστό τοις πάσι στον πρόεδρο του Ολυμπιακού έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, όπου του απαγορεύουν κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, δηλαδή με την διοίκηση της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ, της διαιτησίας και του επιτρέπεται μόνο να μπορεί να προστατεύσει την περιουσία του, δηλαδή την ΠΑΕ.
Ο κ. Μαρινάκης αν και είχε ενδοιασμούς να συμμετάσχει στην “ελληνική ποδοσφαιρική Γιάλτα” απάντησε θετικά στην κλήση του κ. Κοντονή, ο οποίος στην επίσημη ανακοίνωση του υφυπουργείου είχε τονίσει πως “στόχος της συνάντησης κορυφής είναι να συμφωνηθούν στο ίδιο τραπέζι υπό την αιγίδα της αθλητικής ηγεσίας, «κοινές γραμμές» στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του αθλήματος”. Αυτή η συζήτηση δεν θα παρέβαινε τους περιοριστικούς όρους. Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τόσο ο Β. Μαρινάκης, όσο και οι Ι. Σαββίδης και Δ. Μελισσανίδης είχαν συμφωνήσει να συζητήσουν. Στην ίδια ανακοίνωση του υφυπουργείου αναφερόταν επίσης ότι “η πρωτοβουλία του Υφυπουργού εμπεριέχεται σ ένα ευρύτερο πρόγραμμα ενεργειών που έχει αναλάβει, στο πλαίσιο κεντρικών κυβερνητικών αποφάσεων για την αναγέννηση του ποδοσφαίρου στη χώρα, κι έχει ως προτεραιότητα να βρεθούν μαζί κορυφαίοι επενδυτές του χώρου και να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκτόνωση του κλίματος έντασης και βίας στους αγωνιστικούς χώρους, και συγχρόνως ανάπτυξης και νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος”.
Μέχρι εδώ ήταν όλα καλά. Όμως στη συνέχεια κύκλοι του υφυπουργείου διέρρευσαν πως στη συνάντηση ο κ. Κοντονής θα επιδίωκε να επιτύχει συμφωνία των παρόντων, ώστε να γίνουν αλλαγές στις ηγεσίες της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ και της διαιτησίας. Μάλιστα η κόκκινων αποχρώσεων αθλητική εφημερίδα “Φως των σπορ” σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του ανέφερε πως οι τρεις μεγάλοι θα συμφωνούσαν ενώπιων του υφυπουργού να αναλάβει νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Σπύρος Καλογιάννης. Επίσης υπήρχε ρεπορτάζ ότι για τις εξελίξεις φερόταν ενοχλημένος ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης.
Με βάση, λοιπόν, τα ρεπορτάζ που “μοίραζαν” κύκλοι του υφυπουργείου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είχε συμμετοχή στις αλλαγές που προωθεί ο κ. Κοντονής. Δηλαδή επί της ουσίας θα παρέβαινε τους περιοριστικούς όρους.
Κι αυτό όσο και αν διαψεύδει ο υφυπουργός Αθλητισμού ότι δεν ήταν στην ατζέντα των συζητήσεων η συμφωνία για στελέχωση του Δ.Σ. της ΕΠΟ και της διαιτησίας έρχεται η χθεσινή ανακοίνωση της ΑΕΚ σύμφωνα με την οποία «αποδεχόμεθα την ατζέντα του κυρίου Κοντονή για αλλαγές στην ΕΠΟ, στην ΚΕΔ και στη Super League». Οφσάιντ ο κ. Κοντονής…
Η παρέμβαση Ντογιάκου
Εκεί αρχίζει το φιάσκο, καθώς ουδείς από το υφυπουργείο φρόντισε να ερωτήσει τον Ισίδωρο Ντογιάκο και τον αρμόδιο εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλο, ο οποίος έχει αναλάβει τον φάκελο για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, στο περιεχόμενο του οποίου αναφέρεται το κατηγορητήριο για τον Β. Μαρινάκη, δεν μπορεί να συμμετάσχει ο πρόεδρος του Θρύλου και με ποια ατζέντα συζήτησης.
Την Πέμπτη το πρωί οι κ.κ. Ντογιάκος και Δασκαλόπουλος που ενημερώθηκαν από το σύνολο του Τύπου για το τι θα συζητηθεί στη συνάντηση είδαν ότι θα υπήρχε πρόβλημα με την συμμετοχή Μαρινάκη. Γι’ αυτό και κάλεσαν το νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δημακόπουλο, στον οποίο εξέφρασαν τις επιφυλάξεις σχετικά με τη συμμετοχή του αφεντικού της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.
Εάν ο Ισίδωρος Ντογιάκος επέτρεπε να μετάσχει στη συνάντηση άνευ επιφυλάξεων ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, τότε θα καλείτο από το Δικαστικό Πειθαρχικό Συμβούλιο να εξηγήσει γιατί επέτρεψε την παράβαση των περιοριστικών όρων. Κι εδώ θα πρέπει να τονιστεί πως ο κ. Ντογιάκος βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα, καθώς ήδη έχει περάσει από τρία πειθαρχικά, μάλιστα ακόμη και για την έκφραση “εξωθεσμική παρέμβαση”, κορυφαίου στελέχους της δικαιοσύνης.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έπρεπε να αποφασίσει, ή να κατηγορηθεί για παράβαση καθήκοντος και να οδηγηθεί σε νέα πειθαρχική δίωξη, ή να προχωρήσει σε σύλληψη του Μαρινάκη, σε περίπτωση που κατατίθετο μηνυτήρια αναφορά, κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί. Τελικά ο κ. Ντογιάκος αποφάσισε να προστατέψει τον υφυπουργό και την κυβέρνηση, διότι θα ήταν μία πολύ άσχημη εικόνα για τον υφυπουργό να συλλαμβάνονταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έξω από το γραφείο του, και μάλιστα μετά από πρόσκλησή του.
Κι όμως διαρροές του υφυπουργείου Αθλητισμού μετά την ματαίωση της συνάντησης κατηγορούσαν τον κ. Ντογιάκο ότι “προέβη σε αυτή την κίνηση μετά από τηλεφωνήματα που δέχθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αντώνη Σαμαρά!!!”
Το δε εντυπωσιακό είναι ότι στην επίσημη ανακοίνωση του υφυπουργείου για την ματαίωση της συνάντησης διαψεύδει τις διαρροές σχετικά με την ημερήσια διάταξη, κατανοώντας επί της ουσίας την προχειρότητα της διοργάνωσης της σύσκεψης. Αναλυτικά τονίζεται: “Η σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή με τους ιδιοκτήτες των τριών μεγάλων ΠΑΕ (ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), για τους λόγους που είναι γνωστοί, αλλά που πρέπει περαιτέρω να διευκρινιστούν, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Η συζήτηση που θα αφορούσε την χάραξη κοινών πολιτικών, και όχι εξεύρεση προσώπων για την στελέχωση των αρχών του ποδοσφαίρου -όπως λανθασμένα αναφέρεται- και η οποία θα είχε ως αντικειμενικό στόχο την άμβλυνση των αντιθέσεων και την ακύρωση ενός κλίματος πολέμου, θα ήταν μια πρώτη προσπάθεια και μία καλή αρχή, ώστε να απεγκλωβιστεί το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο από την σημερινή κατάσταση”.
Εδώ όπως προείπαμε λίγες ώρες αργότερα η ΑΕΚ διέψευδε τον Σταύρο Κοντονή, υποστηρίζοντας ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για να δρομολογηθούν οι αλλαγές στα όργανα του ποδοσφαίρου. Κάτι που σημαίνει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρέβαινε τους περιοριστικούς όρους της διάταξης του ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη.
Ο Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν ματαιωθεί η συνάντηση εξέδωσε ανακοίνωση που εξηγούσε ότι ο Μαρινάκης δεν θα έδινε το παρών. «Ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σεβόμενος το θεσμό της Δικαιοσύνης, είχε ενημερώσει μέσω των συνηγόρων του προ δεκαπενθημέρου και πλέον τον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών κ. Σταμάτιο Δασκαλόπουλο για τη προσωπική πρόσκληση που είχε λάβει από τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή να συμμετάσχει ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη συνάντηση των ιδιοκτητών – επενδυτών των μεγάλων Π.Α.Ε.. Ο κ. Δασκαλόπουλος δεν εξέφρασε καμία επιφύλαξη σε σχέση με τη παρουσία του κ. Μαρινάκη εφόσον κύρια θέματα της συνάντησης ήταν η διασφάλιση της δημόσιας τάξης και η προστασία της περιουσίας των ΠΑΕ και των μετόχων τους.
Κατόπιν τούτου ο κ. Μαρινάκης απάντησε θετικά στη πρόσκληση του Υπουργού προκειμένου να συμμετάσχει στη συζήτηση για θέματα που αφορούν τη διασφάλιση της δημοσίας τάξης και τη διαμόρφωσης νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος.
Σήμερα το πρωί, λίγες ώρες πριν τη πραγματοποίηση της συνάντησης, η οποία ήταν γνωστή ότι θα πραγματοποιηθεί εδώ και δέκα τουλάχιστον ημέρες, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος κάλεσε τον συνήγορο του κ. Μαρινάκη και εξέφρασε την επιφύλαξη του σε σχέση με τη παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη συνάντηση ύστερα από «καταγγελίες και οχλήσεις δημοσιογράφων». Τη συγκεκριμένη θέση επανέλαβε στη συνέχεια και ο κ. Σταμάτιος Δασκαλόπουλος με το σκεπτικό ότι η ατζέντα της συνάντησης όπως διαμορφώνεται από την επίσημη ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, η οποία εκδόθηκε και ήταν γνωστή στους αρμοδίους εισαγγελείς από τη Τρίτη 22.03.2016, θέτει ζητήματα σε σχέση με τη παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τη συμμόρφωση του με το περιοριστικό όρο της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
Με βάση τα παραπάνω δε καθίσταται δυνατή η παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του μεγαλύτερου επενδυτή στο ελληνικό ποδόσφαιρο στη συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού και τους ιδιοκτήτες των λοιπών ΠΑΕ προκειμένου να ασκήσει τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του της διασφάλισης της οικονομικής του ελευθερίας και της προστασίας της ιδιοκτησίας του».
Βέβαια οι γνωστοί ερυθρόλευκοι κύκλοι απορούσαν αργότερα για το τάιμινγκ της παρέμβασης Ντογιάκου. Στο στρατόπεδο των Πειραιωτών απορούσαν με τη χρονική στιγμή της παρέμβασης του κ. Ντογιάκου, σημείωναν ότι δεν πρόκειται να παραβρεθούν με κανέναν εκπρόσωπό τους στη συνάντηση. Σωστή η παρατήρηση για την παρέμβαση πλην όμως η ανακοίνωση για την ατζέντα της συζήτησης των ιδιοκτητών, δημοσιοποιήθηκε από το Υφυπουργείο Αθλητισμού μόλις την Τρίτη, 22/3. Πως ήταν δυνατό ο Ισίδωρος Ντογιάκος να παρέμβει νωρίτερα;
Αργότερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης έριξε τις ευθύνες για την ματαίωση της συνάντησης στον Γιάννη Αλαφούζο. Σε ραδιοφωνική του παρέμβαση τόνισε μεταξύ άλλων: “Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τορπιλίσει τη συνάντηση. Ο κ. Μαρινάκης ενημερώθηκε σήμερα από τον κ. Ντογιάκο, ο οποίος αρχικά δεν είχε εκφράσει καμία επιφύλαξη ως προς την παρουσία του και αιφνιδίως άλλαξε γνώμη. Δεν υποθέτω τίποτα. Αυτά είναι άλλων δουλειά. Το λέω ξεκάθαρα. Ποιος προσπαθεί να μη γίνει το συμβούλιο τόσες μέρες και αρνείται; Εγώ αρνούμαι; Έγιναν τα αδύνατα-δυνατά να τορπιλιστεί η συνάντηση. Δεν ξέρω, ας τα βρουν άλλοι».
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Στο μεταξύ ο Ιβάν Σαββίδης αποδίδει ευθύνες στον υφυπουργό Αθλητισμού για την ματαίωση της συνάντησης σε επίσημη ανακοίνωση του τονίζοντας πως “το κράτος έδειξε την αδυναμία του”. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος να σημειωθεί ζητά επισήμως σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα:
«Είμαι πολύ στενοχωρημένος που, παρότι προσγειώθηκα στην Αθήνα, αναβάλλοντας όλες μου τις υποθέσεις, για να προβώ σε ακόμη μια ενέργεια για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποδεχόμενος την πρόταση ενός κρατικού οργάνου, δεν κατέστη δυνατό να καθίσουμε σε ένα τραπέζι για την εξεύρεση λύσεων.
Δυστυχώς όμως το Κράτος έδειξε την αδυναμία του. Μήπως δεν ήταν εγκαίρως γνωστοί οι περιορισμοί για κάποιον προσκεκλημένο;
Μα και αυτό είναι στην αρμοδιότητα του Κράτους να λυθεί, ποιοί δηλαδή έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε τέτοιες συναντήσεις, πριν προσκαλέσει εμένα (μάλλον τους «φιλοξενούμενους» τους ενημερώνουν τελευταίους).
Υποθέτω ότι παρόλα αυτά δεν σταματάει η διαδικασία εξεύρεσης λύσης για το ποδόσφαιρο και προφανώς έφτασε ο καιρός, αυτή την πρωτοβουλία να την αναλάβει προσωπικά ο Πρωθυπουργός. Εξακολουθούμε να είμαστε όμηροι της διαφθοράς και των ανήθικων παιχνιδιών.
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Αθήνα και είμαι έτοιμος να επαναπροσδιορίσω το πρόγραμμά μου εκ νέου, ξεπερνώντας τον προσωπικό μου εγωισμό και την απογοήτευση. Προτείνω να κάνουν όλοι το ίδιο και να διοργανώσουμε ένα ανεπίσημο δείπνο, οι τέσσερις ιδιοκτήτες κι ένας εκπρόσωπος της Κυβέρνησης. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσουμε την ελπίδα πολλών εκατομμυρίων φιλάθλων, ότι κάποτε αυτό το βρώμικο και διεφθαρμένο σύστημα μπορεί να καθαριστεί. Οποιαδήποτε πρωτοβουλία της Κυβέρνησης προς αυτή την κατεύθυνση, δεσμεύομαι ότι ο ΠΑΟΚ θα την υποστηρίξει».
Αλλά και η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της υποστηρίζει πως θα μετείχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση, η οποία είχε σαν στόχο την δρομολόγηση των αλλαγών. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει σταθερή θέση πριν ακόμα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο της διαφθοράς των θεσμικών του οργάνων δεν πάει άλλο. Αποδεχτήκαμε την ατζέντα του κ. Κοντονή για αλλαγές στην ΕΠΟ, στην ΚΕΔ, στη Super League. Για αυτό το λόγο θα πηγαίναμε και όχι για να γνωριστούμε μεταξύ μας. Προκειμένου να δρομολογήσουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές για να ξεκολλήσει το ποδόσφαιρό μας από το σημερινό του τέλμα. Δεν μας ενδιαφέρει η επικοινωνία. Μας ενδιαφέρει η ουσία. Η ΑΕΚ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη για να αναλάβει πρωταρχικό ρόλο για μία νέα, «καθαρή» σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Λάβρος ο Κωνσταντινέας
Στο μεταξύ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην διαιτητής και βουλευτής Μεσσηνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας άσκησε δριμεία κριτική στον Σταύρο Κοντονή για το φιάσκο της συνάντησης με τους «μεγάλους» υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Θα ξεφτιλιστεί μια κυβέρνηση για μια λάθος κίνηση ενός υφυπουργού. Και δεν είναι η πρώτη, αλλά συνέχεια μιας σειράς λάθος αποφάσεων. Είπα προ ημερών ότι δεν υπάρχει θεσμική ιδιότητα στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, όταν ο ένας δεν θέλει να πάει, ο άλλος έχει περιοριστικούς όρους, ο άλλος δεν φαίνεται πουθενά στην ομάδα του και ο άλλος λέει ότι δεν θα κατέβει στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Βάσει όλων αυτών τι θα έλεγαν; Και πώς θα έφτιαχναν το ποδόσφαιρο; Δεν ξέραμε ότι ο Μελισσανίδης δεν φαίνεται στην ομάδα του; Ότι ο Μαρινάκης έχει περιοριστικούς όρους; Ότι ο Αλαφούζος είχε βάλει όρους για να πάει; Ότι ο Σαββίδης θέλει να βγάλει πρόεδρο στην ΕΠΟ από τη Μακεδονία; Για να ξεμπλέξει το ποδόσφαιρο το θέμα δεν είναι οι παράγοντες των ομάδων που θα κοιτάνε πάντα τα συμφέροντά τους. Το πρόβλημα είναι η ΕΠΟ, η απλή αναλογική στις εκλογές. Υπάρχουν «αχυράνθρωποι» και δυο κάποιοι άλλοι, οι Παπανικολάου και Υφαντής, που παίρνουν μισθούς παραπάνω από του πρωθυπουργού. Αυτοί δεν έχουν γνώμη για το τι γίνεται στην ΕΠΟ; Αυτοί έχουν την καλύτερη γνώμη και από τον Γκιρτζίκη γιατί αυτοί δεν είναι αναλώσιμοι».
Από τα πυρά του Κωνσταντινέα δεν γλίτωσε ούτε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, καθώς κληθείς να σχολιάσει το νέο τελεσίγραφο των FIFA, UEFA είπε πως: «Γι’ αυτό το παιχνιδάκι που παίζεται με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, ας κληθεί ο κ. Θεοδωρίδης να μας πει τη γνώμη του δημόσια. Να μας πει γιατί δεν εφαρμόζεται ο ηθικός κώδικας όπως για τους φίλους του, τον Μπλάτερ και τον Πλατινί. Πρώτα πρέπει να λύσει τα του οίκου του και μετά τα διεθνή, όχι να ντρέπεται για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Τι θα γίνει
Βέβαια στο υφυπουργείο Αθλητισμού πέραν των διαρροών για ευθύνες Ντογιάκου και δήθεν τηλεφωνήματα από τον Σαμαρά δείχνουν αμηχανία για το πως θα κινηθούν από εδώ και πέρα. Κι όμως, η συνάντηση που ματαιώθηκε μπορεί να γίνει άμεσα, αρκεί οι αναφερόμενοι ιδιοκτήτες, αλλά και ο Σταύρος Κοντονής να ενημερώσουν εγκαίρως τον εισαγγελέα για το περιεχόμενο της συζήτησης, διαφορετικά δεν επιτρέπεται να παραβεί τους περιοριστικούς όρους. Αλλιώς μπορούν να βρεθούν σε μια ταβέρνα και να κουβεντιάσουν ότι θέλουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα