Με Ρομπέρτο για τον τίτλο ο Ολυμπιακός!

Με τον Ρομπέρτο στη διάθεση του Βίτορ Περέιρα και την πεποίθηση ότι… κάπου εδώ όλα τελειώνουν στο πρωτάθλημα, αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Ολυμπιακού, η ομάδα του οποίου θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Κάθε άλλο παρά αδιάφορους αφήνει τους «ερυθρόλευκους» η αναμέτρηση της Τούμπας, καθώς υπάρχουν τρία μεγάλα επιπλέον κίνητρα για την επίτευξη της νίκης. Πρώτον, η διαφορά θα εκτοξευθεί στους συν 11, γεγονός που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται μία… ανάσα από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Δεύτερον, η συγκυρία της μνήμης των θυμάτων της Θύρας 7, στα οποία σκοπεύουν να αφιερώσουν οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι παράγοντες, μία ενδεχόμενη νίκη. Τρίτον, η απάντηση για την ήττα του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά στην ανωτερότητα των Πειραιωτών και τη φετινή σεζόν.

Ο Πορτογάλος προπονητής ολοκλήρωσε την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του και ανακοίνωσε την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, στην οποία δεν περιλαμβάνονται τα ονόματα των Μποτία, Μπουχαλάκη και Μπενίτες. Πιο συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι και Χάρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα