«Με την ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ εξέφρασε τη Δευτέρα ο Άρνορ Ίνγκβι Τραούστασον, που θέλει να παίξει με την Ένωση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαστε σε συζητήσεις. Αυτό είναι βέβαιο. Είμαστε σε συζητήσεις τόσο με την ΑΕΚ όσο και με τη Ραπίντ», υποστήριξε ο Ισλανδός επιθετικός και πρόσθεσε: «Σίγουρα για εμένα είναι κίνητρο η πιθανή συμμετοχή της ΑΕΚ στο Champions League. Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση και είναι κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, γνωρίζω ότι κατά το παρελθόν ένας συμπατριώτης μου φόρεσε τη φανέλα της ομάδας. Ο Άρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος υπηρέτησε την ΑΕΚ κι από άλλο πόστο (τεχνικός διευθυντής). Οπότε είναι σημαντικό για εμένα».

Στο μεταξύ η Ένωση αποχαιρέτησε τον Τόμας Πέκχαρτ που δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για τη νέα σεζόν. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Τόμας Πέκχαρτ για την προσφορά και την αφοσίωση στην ομάδα μας στον ενάμιση χρόνο που παρέμεινε στις τάξεις της. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επιλογή που θα κάνει για τη συνέχεια της επαγγελματικής του διαδρομής» αναφέρει η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα