Με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΟ

Κάποιοι είπαν πως είναι προτιμότερο να παίξει με την άπειρη Λαμποράλ Κούτσα κι αν μην έχει πλεονέκτημα έδρα, παρά να έρθει δεύτερος στον όμιλό του και με πλεονέκτημα να αντιμετωπίσει κάποια πιο έμπειρη ομάδα.

Στην πράξη αυτό δεν αποδείχθηκε σοφό. Ο ΠΑΟ έχασε με τα χέρια κάτω στο πρώτο ματς και στις λεπτομέρειες στο δεύτερο παιχνίδι στη Βασκονία και πλέον υποδέχεται την ομάδα του Γιάννη Μπουρούση με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει να νικήσει την Τρίτη το βράδυ, να νικήσει πάλι την Πέμπτη και μετά να πάει στην Ισπανία και να νικήσει και πάλι.

Ακατόρθωτο δεν είναι για τον ΠΑΟ με την πλέον βαριά φανέλα, αλλά σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα του Τζόρτζεβιτς. Ωστόσο, με μία νίκη το κλίμα μπορεί να αντιστραφεί. Οι «πράσινοι» περιμένουν πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ το βράδυ του αγώνα και… ακόμη περισσότερο την Πέμπτη.

Ο θεσμός της Euroleague δεν έχει θαυμάσει ακόμη κάποια ομάδα να επιστρέφει από 0-2 στη φάση των «8». Ίσως ήρθε ο καιρός για τον Παναθηναϊκό να το καταφέρει κι αυτό. Ο Σενγκέλια θα λείψει από την Κούτσα, αλλά οι Κοζέρ και Χάνγκα θα βρίσκονται στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα