Με το δεξί μπήκε η τουριστική περίοδος στην Κρήτη

Με 150 Γερμανούς τουρίστες ξεκίνησε σήμερα η τουριστική περίοδος του 2014 για την Κρήτη. Το πρωί έφθασε στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου το πρώτο τσάρτερ από την Γερμανία με 150 τουρίστες τους οποίους υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο ο Αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης σε δήλωση του ανέφερε ότι οι Γερμανοί τουρίστες μας έκαναν «ποδαρικό» εφέτος, όπως και πέρυσι. Η ευχή όλων μας είναι-με βάση και τα μηνύματα που έχουμε- ότι και εφέτος για το νησί μας θα υπάρξει μια καλή τουριστική περίοδος. Επίσης αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Περιφέρειας για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν ενώ έκανε αναφορά στην αποτελεσματική όπως την χαρακτήρισε καμπάνια της Περιφέρειας για την διεθνή προβολή του νησιού.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης τόνισε ότι «υποδεχτήκαμε με χαρά τους πρώτους τουρίστες που εγκαινίασαν την νέα τουριστική σεζόν και είναι σημαντικό που ένιωσαν αυτή την χαρά της υποδοχής και της πατροπαράδοτης φιλοξενίας του νησιού μας» Μέχρι το βράδυ αναμένονται άλλες δυο πτήσεις, από Γερμανία και Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα