Με 320 χλμ. έτρεχε η Πόρσε που σκόρπισε τον θάνατο στην Εθνική Οδό!

Το τροχαίο δυστύχημα που είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Η τρελή πορεία της Πόρσε με οδηγό τον γιο του Mr Jumbo έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στο σταθμεμεύνο αυτοκίνητο το πάρκινγκ της λεγόμενης «ευθείας της Θήβας” με αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ατόμων.

Η έκθεση πραγματογνωμοσύνης που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί έδειξε ότι το αυτοκίνητο έτρεχε έτρεχε με 320 χιλιόμετρα! Σύμφωνα με αυτήν, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ντεπόζιτο του Χόντα, στο οποίο βρίσκονταν η σύζυγος του Υπάτιου και ο μόλις τριών ετών γιός τους, εξαϋλώθηκε! Τα καύσιμα σκορπίστηκαν στον αέρα και το μοτέρ εκτινάχθηκε σε απόσταση 85 μέτρων. Τα δύο οχήματα κόπηκαν στη μέση.

Σε καλή κατάσταση τα ελαστικά

Κατά τις ίδιες πληροφορίες από τη δικογραφία, κομμάτια της οποίας φέρνει στο φως η εφημερίδα Έθνος, τα τέσσερα λάστιχα της Πόρσε ήταν σε καλή κατάσταση, δεν παρουσίασαν στοιχεία υπερθέρμανσης σε βαθμό που να προκύπτει «λιώσιμο», καθώς τα πέλματά τους είχαν πάχος 6 χιλιοστά όταν το αποδεκτό από τα ΚΤΕΟ είναι τα 1,6 χιλιοστά.

Οι ειδικοί με βάση αξιόπιστες πηγές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κανένα από τα ελαστικά δεν άρχισε να διαλύεται λόγω της υπερθέρμανσης ή γιατί δημιουργήθηκε τρύπα από κάποιο αντικείμενο στο οδόστρωμα.

Αστυνομικές πηγές, την ίδια ώρα, φαίνεται να εξετάζουν ένα δεύτερο βίντεο από κάμερα ασφαλείας από το οποίο προκύπτει ότι η Πόρσε επιχείρησε να κάνει προσπέραση σε μία Μερσεντές. Το αριστερό λάστιχο της πιθανότατα έρχεται σε επαφή με το τσιμεντένιο διαχωριστικό της εθνικής οδού.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από το συγκλονιστικό τροχαίο δημοσιεύει το Έθνος. Πρόκειται για το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας το οποίο δείχνει καρέ – καρέ την φρικτή σύγκρουση αλλά και το δράμα που βίωσε ο Υπάτιος Πατμάνογλου που είδε την Πόρσε να θερίζει την γυναίκα και το παιδί του.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Το Έθνος αποκαλύπτει σήμερα το πόρισµα για το δυστύχηµα που συγκλόνισε τη χώρα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017. Βίντεο ντοκουμέντο

Posted by ethnos.gr on Freitag, 22. September 2017

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα