Μια Γιουβέντους να την πιεις στο ποτήρι!

Διεκδικήτρια του ευρωπαϊκού στέμματος είναι και πάλι η μεγάλη Γιουβέντους, το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό μεγαθήριο που πήγε στο Πριγκιπάτο και έδειξε πως αμύνεσαι κόντρα στη ταλαντούχα, νεανικότατη και ασταμάτητη (μέχρι χθες) στην έδρα της Μονακό.

Παρά το ότι ο Μπαπέ κατέφερε να βγει δύο-τρεις φορές στην πλάτη της άμυνας της Γιουβέντους, μίας ομάδας που αμύνεται με απίστευτη συμμετρία στις κινήσεις της και φανταστική προσήλωση απ’ όλους, η Μονακό δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τις λίγες φορές που βρέθηκε σε θέση για γκολ, ο Μπουφόν ήταν στην κατάλληλη θέση.

Ομάδα από το Α μέχρι το Ω. Αν ο Μπουφόν είναι το Α, το Ω της Γιούβε είναι ο Ιγκουαΐν, ο «Πιπίτα», ο αρχισκόρερ, ο χοντρός σέντερ φορ, που μπορεί να μην ξέρει πολλά κιλά μπάλα, αλλά έχει φοβερό σουτ, εν κινήσει και μη, ταχύτητα σκέψης και αποτελεσματικότητα.

Ο Ντιμπάλα, ο Πιάνιτς, τα άκρα της Γιούβε, η άμυνα των γεροδεμένων αλάνθαστων Ιταλών στόπερ κι ένας προπονητής στον πάγκο που δίνει διαρκώς οδηγίες… Η Γιούβε βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από τον τελικό του Champions League και δικαίως, καθώς εδώ και έξι χρόνια είναι μία φανταστική σε λειτουργία ομάδα που πραγματικά δημιουργεί ρίγος στους φίλους της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα