Μια ομάδα μόνος του ο Κώστας! (Video)

Παρελθόν αποτελεί το περσινό επίτευγμα του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν 2015-16 με 25 τέρματα. Φέτος μετράει ήδη 26 και μάλλον θα ξεπεράσει τα 30 αφού δείχνει ασταμάτητος. Το κοντέρ μακάρι να συνεχίσει να γράφει μέχρι το καλοκαίρι, μιας και θα τον χρειαστούμε ξανά στη Βοσνία, για να κάνει ζημιά, όπως την έκανε στο Βέλγιο.

Ο Έλληνας φορ σκόραρε για μία ακόμη φορά με τη φανέλα της Μπενφίκα, βοήθησε την ομάδα του να νικήσει 0-1 μέσα στην έδρα της Μορεϊρένσε και να τη διατηρήσει στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η μάχη με την Πόρτο αναμένεται να κρατήσει μέχρι τέλος, καθώς έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε προηγείται μόνο ένα βαθμό, ενώ αυτή τη στιγμή δεν ευνοείται στην ισοβαθμία.

Ο Μήτρογλου σκοράρει με κάθε δυνατό τρόπο, είναι ο MVP των «αετών» κι αν το πρωτάθλημα τελικά καταλήξει στη Λισαβόνα, σε εκείνον θα αναλογεί το μεγαλύτερο μερίδιο, ακόμη κι αν δεν βάλει άλλο γκολ μέχρι το φινάλε, αφού μετράει ήδη 15. Την ίδια ώρα, είναι ο ηγέτης της ομάδας και στο Κύπελλο με εννέα γκολ σε τέσσερα ματς και ο άνθρωπος ο οποίος την έχει οδηγήσει στον τελικό. Αν η Μπενφίκα πάρει φέτος το νταμπλ, θα έχει την υπογραφή του Κώστα!

Δείτε που πήδηξε ο Μήτρογλου και το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μορεϊρένσε:

https://www.youtube.com/watch?v=peRju9WY3uk

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα