Μοράις: «Θέλω να νικήσω όλα τα ματς, άρα να πάρω το πρωτάθλημα!»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε τον νέο της προπονητή, τον 51χρονο Πορτογάλο Ζοζέ Μοράις, ο οποίος εμφανίστηκε με πολύ όρεξη για δουλειά και χαρούμενος που αναλαμβάνει μία ομάδα με υγεία. Εξήγησε πως το στυλ που του αρέσει είναι η κατοχή της μπάλας και η ελευθερία κινήσεων των παικτών του και ότι θα προσπαθήσει να εξελίξει το σύστημα που παίζει η ομάδα, κάνοντας κάποιες δυνατές αλλαγές. Ξεκαθάρισε πάλι πως στόχος είναι μόνο το πρωτάθλημα!

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Η ΑΕΚ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και κάθε μεγάλη ομάδα έχει μόνο μεγάλους στόχους. Έχοντας περάσει από μεγάλα κλαμπ η φιλοδοξία πάντα είναι μία, να είσαι νικητής και πρωταθλητής. Η αλήθεια είναι πως ο στόχος είναι να μπαίνεις σε κάθε παιχνίδι και να κερδίσεις. Αν κερδίσεις σε όλα τα παιχνίδια, θα είσαι πρώτος. Το θέμα είναι να είσαι στην κορυφή.

Καθημερινά μέσα από την προπόνηση θα περάσουμε πράγματα στους παίκτες, θα βάζουμε τα στοιχεία που θέλω και σε λίγο καιρό θα έχει περάσει η φιλοσοφία που θέλω.

Αυτό που μου είπε ο κ. Μαϊστόροβιτς πως πρόθεση της ομάδας είναι να βρει έναν προπονητή που θα ταιριάζει με τη φιλοσοφία της ομάδας και του προέδρου. Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος νικητής, που θέλει η ομάδα να νικά και τη φιλοσοφία αυτή θέλω να περάσω κι εγώ στους παίκτες.

Για τους δύο… συμπατριώτες του, τον Σάντος και τον Μουρίνιο είπε: «Ο Φερνάντο Σάντος είναι ένας άνθρωπος που θεωρώ φίλο μου, ήθελα να πάρω τη γνώμη του και φυσικά μιλήσαμε. Από τον  Ζοσέ Μουρίνιο έχω πάρει τη φιλοδοξία να κερδίζουμε σε οποιονδήποτε αγώνα και να παίζουμε, σε οποιαδήποτε διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα