Μουρίνιο καλεί Φαλκάο στην Τσέλσι!

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ή η μεταγραφή του καλοκαιριού; Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον ατζέντη του Ρανταμέλ Φαλκάο, τον οποίο επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της Τσέλσι!

Σε σίριαλ με πολλές… συνέχειες και… ανατροπές εξελίσσεται η υπόθεση του Ρανταμέλ Φαλκάο. Κάθε μέρα προστίθεται και ένα «πικάντικο» επεισόδιο. Το τελευταίο αφορά τον Ζοσέ Μουρίνιο, την Τσέλσι και το ενδεχόμενο μεταγραφής του διεθνούς Κολομβιανού στους «μπλε» του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν, ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι θεωρεί πως ο Φαλκάο έχει ανακάμψει από τον σοβαρότατο τραυματισμό του και πως τη νέα σεζόν θα είναι και πάλι η «μηχανή γκολ» που όλοι ξέραμε. Ο Μουρίνιο φέρεται να έχει κάνει κρούση τόσο στον μάνατζερ του παίκτη, όσο και στη Μονακό, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν υπήρξε κάποια αντίδραση, ενώ ο Λουίς Φαν Γκάαλ εξακολουθεί να μην υπολογίζει τον Φαλκάο για τη νέα σεζόν και σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να δαπανήσει το ποσό των 60 εκατομμυρίων που προβλέπεται ως ρήτρα για την εξαγορά του από τους Μονεγάσκους.

Ο ίδιος ο Κολομβιανός εμφανίζεται στο περιβάλλον του ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί… αντίπαλος του Φαν Γκάαλ, προκειμένου να του αποδείξει τη λανθασμένη αξιολόγησή του και να πάρει την… εκδίκησή του για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε στο διάστημα της παραμονής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα