Μπαργκάν: Ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Τουρκία!

Το ματς με τον Παναθηναϊκό κλήθηκε να σχολιάσει, μεταγραφική… βόμβα πέταξε! Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος αποκάλυψε ότι εξετάζει σοβαρά πρόταση από την Τουρκία!

Ο ξένος παίκτης μίλησε στο gazzetta.gr για τη σπουδαία επικράτηση της ομάδας του επί του «τριφυλλιού» και αναφέρθηκε στο επαγγελματικό του μέλλον, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα στο… πλάνο του! Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα, το κίνητρο ήταν τεράστιο και μας έδωσε μεγάλη δύναμη. Μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα, βρεθήκαμε να κινδυνεύουμε, ενώ ήρθαν και οι νίκες από ομάδες όπως ο Πανθρακικός και ο Λεβαδειακός, που έκανε ακόμα μεγαλύτερη την ανάγκη μας για ένα καλό αποτέλεσμα. Ευτυχώς τα καταφέραμε και πήραμε ότι καλύτερο, δηλαδή την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και πήραμε βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Όταν μία ομάδα προχωράει σε μία τέτοια κίνηση, είναι κάτι σαν… ηλεκτροσόκ. Μας αφύπνισε νομίζω, επηρέασε το κομμάτι της ψυχολογίας μας και έφερε κάτι θετικό. Στον πάγκο είχαμε τον κ. Στέφανο (Γαϊτάνο), με τον οποίο δε συνεργαζόμαστε πρώτη φορά. Μας ξέρει καλά, μας βοήθησε για ακόμα μία φορά και έπαιξε σημαντικό ρόλο.

Μετά από το «τρίποντο» με τον Παναθηναϊκό δεν νομίζω πως θα κινδυνέψουμε. Δεν είναι μόνο βαθμολογικό το θέμα, αλλά και ψυχολογίας, αυτοπεποίθηση. Νομίζω θα πάρουμε ώθηση και θα έρθουν κι άλλα θετικά αποτελέσματα. Ήρθε στο καλύτερο σημείο αυτή η μεγάλη νίκη.

Ο δικός μας στόχος από την αρχή ήταν η παραμονή. Σίγουρα έχουμε ένα δυνατό σύνολο, όμως εκεί επικεντρωνόμασταν. Τα αποτελέσματα, όμως, ήταν πολύ καλά και έτσι ο πήχης ανέβηκε, όχι τόσο μέσα στην ομάδα, αλλά από όσους μας έβλεπαν να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε αποτελέσματα. Σίγουρα και εμείς σκεφτήκαμε το… κάτι παραπάνω, αλλά ξέραμε ποιο είναι το πιο σημαντικό, δηλαδή η παραμονή. Σημασία, λοιπόν, έχει πως πετύχαμε τον στόχο μας και μάλιστα χωρίς να φοβηθούμε σε σχεδόν κανένα σημείο της σεζόν.

Ήρθε ένα πρόβλημα σε μία καλή περίοδο, αλλά τουλάχιστον δεν επηρέασε την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τώρα περιμένω να δω το μέγεθος της ζημιάς, είναι θλάση αλλά ακόμα δε ξέρω τι βαθμού. Αυτό που με… καίει, είναι να επιστρέψω γρήγορα και να μπορέσω να βοηθήσω την Βέροια στα τελευταία ματς της σεζόν.

Το καλοκαίρι μένω ελεύθερος. Υπάρχει μία πρόταση από την Βέροια, όμως ακόμα δε ξέρω τι θα κάνω. Σκέφτομαι πως ίσως έχει έρθει η ώρα να αλλάξω παραστάσεις μετά από πολλά χρόνια εδώ και να κάνω το επόμενο βήμα. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις. Κάτι που σκέφτομαι σοβαρά, είναι το ενδεχόμενο της Τουρκίας. Έχει γίνει μία κρούση και σίγουρα, είναι μία πρόκληση σε πολλά επίπεδα το να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά, δε θέλω να τα σκέφτομαι πολύ τώρα, καλύτερα να τελειώσει η σεζόν, να πάνε όλα καλά και τότε θα ανοίξω τα χαρτιά μου και θα πάρω την απόφαση για το μέλλον μου, με καθαρό μυαλό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα