Μπεργκ: “Να κρατήσουμε το μηδέν με Μπριζ”

Ο Μάρκους Μπεργκ όπως πάντα ήταν αυτός που έπρεπε. Ο επιθετικός κίνδυνος-θάνατος για την αντίπαλη εστία που αν μείνει μακριά από προβλήματα υγείας θα είναι και φέτος ο απόλυτος μπόμπερ. Στο φιλικό με την Ουντινέζε σκόραρε, αλλά εν’ όψει του αγώνα με την Μπριζ στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν πρέπει να δεχθεί γκολ:

«Φυσικά με την Μπριζ πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας, να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα καθώς εκτός έδρας μπορούμε να δημιουργήσουμε πιο εύκολα φάσεις και να σκοράρουμε. Το πιο σημαντικό, νομίζω, για την Τρίτη είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω»

Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι ένα καινούριο παιχνίδι και κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό όπως πάντα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα κάνω τα πάντα. Νομίζω πως θα παίξουν παρόμοια με την Ουντινέζε, σφιχτή άμυνα, αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσες ευκαιρίες δημιουργήσουμε»

Για τη φιλική ήττα από την ιταλική ομάδα πρόσθεσε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά χάσαμε και δεν είναι ποτέ καλό να χάνεις. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Ελπίζω να αλλάξουμε ορισμένα πράγματα, επειδή μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα. Παίξαμε καλά, βγάλαμε ενέργεια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να το κάνουμε και την επόμενη Τρίτη. Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αλλά ο τρόπος που παίξαμε σε ορισμένες στιγμές ήταν καλός νομίζω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα