Μπλουζ, γκόσπελ και ροκ εντ ρολ για καλό σκοπό

Μία ενδιαφέρουσα μουσική εκδήλωση με σπουδαίο κοινωνικό πρόσημο πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος».

Εκεί το μουσικό συγκρότημα Alex «Chief» & the Bluesicians θα μας διασκεδάσουν κάνοντας αυτό που ξέρουν καλά: με γνώμονα την αγάπη για την καλή μουσική, θα εξερευνήσουν και θα αναμίξουν τα μονοπάτια και τα ηχοχρώματα των σκηνών της Blues, Rock ‘n’ Roll, Country, Gospel, αλλά και κλασικής μουσικής.

Όλη αυτή η ενέργεια και η συμμετοχή του κοινού θα μετουσιωθεί σε κοινωνική αλληλεγγύη, καθώς τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού γηροκομείου που λειτουργεί υπό τη σκέπη του ιδρύματος Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου «Διονύσιος Θεοφιλάτος» (οδός Κοραή 40, Μοσχάτο, 210-9418193).

Αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στη συμπαράσταση ιδιωτών φιλανθρώπων και φορέων, η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου προσφέρει ακούραστα για περισσότερα από 50 χρόνια στέγη, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχαγωγία, και κυρίως θαλπωρή και αγάπη στους απόρους και άκληρους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Και μόνο αυτός ο λόγος είναι αρκετός για τη συμμετοχή μας…

Λίγα λόγια για το συγκρότημα
Το μουσικό συγκρότημα Alex «Chief» & the Bluesicians ιδρύθηκε στις αρχές του 2013, και αποτελείται από τους Αλέξη Κοτσιφάκο (φωνή, κιθάρα, πλήκτρα), τον Ιωάννη-Πρόδρομο Κοτσιφάκο (βιολί, πλήκτρα, κιθάρα) και τον Πέτρο Σπυθουράκη (κιθάρα).

ΙD της παράστασης
# Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 21:00
# Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» (Κωνσταντινουπόλεως και Διονυσίου Σολωμού)

Bluesicians-4_12-page-001

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα