«Μπορούμε να αλλάξουμε το πεπρωμένο της Ελλάδας»

chilon_of_sparta«Μαντικήν μη εχθαίρει», δηλαδή «Μην απορρίπτεις τη μαντική τέχνη», έλεγε ο Χίλων ο Λακεδαιμόνιος τον 6ο π.Χ. αιώνα, ένας από τους επτά σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας.

Πράγματι, για τους αρχαίους λαούς σε όλο τον κόσμο η μαντική τέχνη ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της κουλτούρας τους, την εμπιστεύονταν και τη συμβουλεύονταν πριν από κάθε τους κίνηση – από την καθημερινότητά τους μέχρι τη διεξαγωγή πολέμων.

Οι χριστιανοί, μετά την επικράτησή τους, θέλησαν να εξοβελίσουν τη μαντική τέχνη ως παγανιστική, ξεχνώντας όμως ότι η εκκλησία τους έχει ως βάση τους προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης, αλλά και τις προφητείες του ίδιου του Ιησού, όπως και διαφόρων αγίων τους. Έτσι, τα πράγματα στην πορεία άλλαξαν. Ο άνθρωπος εξάλλου έχει έμφυτη την ανάγκη να γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί το μέλλον του. Εξάλλου, οι ειδικοί λένε πως η γνώση της αστρολογίας θα βοηθούσε τους ταγούς της κοινωνίας να αποφεύγουν σημαντικά λάθη, τα οποία πολλάκις αποβαίνουν εις βάρος τόσο δικό τους όσο και των λαών τους.

dalizodiacΈτσι, καθώς αφ’ ενός αρχίζει ένας νέος χρόνος και όλοι μας θέλουμε μια αστρολογική προσέγγιση γύρω από το τι μας επιφυλάσσει, ζητήσαμε από τον σπουδαίο δάσκαλο της Αστρολογίας και παραψυχολόγο Περικλή Καραμηνά να μας εκθέσει τις γνώσεις του για το τι μας φυλάνε οι «αποπάνω», όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει, τόσο για την Ελλάδα όσο και για τα δώδεκα ζώδια.


Συνέντευξη στην Καίτη Νικολοπούλου

 

Κύριε Καραμηνά, κατά τη γνώμη σας, πώς θα εξελιχθεί το 2015;

«Μέσα από παλαιά λάθη που θα βγουν στην επιφάνεια, σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι είναι χρονιά σκεπτικισμού. Χρονιά πραγματικής αναθεώρησης σε πνεύμα, ψυχή και ύλη. Εφ’ όσον πετύχουμε αυτό, όλα θα πάνε καλά».

Η χώρα μας περνάει δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Πότε θ’ αλλάξουν τα πράγματα;

«Το ωροσκόπιο της Ελλάδας μάς έδειξε από το 2007 έως το 2014 μια συθέμελη αναγκαιότητα της χώρας σε όλα τα επίπεδα. Τώρα είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτούμε πάρα πολύ καλά τι αποφάσεις θα πάρουμε, διότι ο νέος κύκλος ορίζει ότι από το 2015 έως το 2022 έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε το πεπρωμένο της, αν αυτό βέβαια γίνει κάτω από προσεκτικούς χειρισμούς».

Δηλαδή, είστε αισιόδοξος;

«Θα έλεγα ναι, αν και η διαδρομή δεν είναι εύκολη. Τα πράγματα όσο και σκληρά κι εάν είναι, γιατρειά είναι ο χρόνος και η σωστή αξιολόγηση των γεγονότων. Ο Δίας βρίσκεται για την Ελλάδα στον τομέα συνεργασία, συμφωνία, περιουσία, ξερίζωμα κακών συνηθειών και όφελος από πράγματα που έχουν ξεχαστεί. Η παρουσία του Πλούτωνα στον τομέα της καταστροφής και της αναθεώρησης έχει δώσει δείγματα ότι κάθε τι σάπιο έφυγε και κάθε τι υγιές περιμένει τον σωστό χειρισμό».

 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟ 2015

 dalizodiac_ariesΚΡΙΟΣ: Νέες ιδέες

Το 2015 σας χαμογελά, αν όχι σε όλους τους τομείς, τουλάχιστον στους περισσότερους. Η παρουσία του Δία σας εξασφαλίζει σωστές κινήσεις. Αντιλαμβάνεστε τα όριά σας και είστε σε θέση να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Εκμεταλλευθείτε τον παρορμητισμό σας και την ευελιξία σας, από τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σας, και επωφεληθείτε των ευκαιριών που θα σας παρουσιαστούν. Για να πραγματοποιήσετε κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλα τα «κριαρίσια προσόντα» σας. Φροντίστε να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος και κάντε το 2015 χρονιά οριστικών αποφάσεων.

Προσωπικές σχέσεις: Οι… επιπολαιότητες θα σας οδηγήσουν σε δάκρυα. Μη χάνετε την υπομονή σας. Οι παντρεμένοι προσέξτε τα… διαζύγια, ξεκαθαρίστε μπερδεμένες καταστάσεις και φερθείτε με αξιοπρέπεια.

Επαγγελματικά: «Το έξυπνο κριάρι από τη μύτη πιάνεται». Είπαμε να έχετε φιλοδοξίες, αλλά εσείς το παρακάνετε.

Υγεία: Οι υπερευαισθησίες είναι πιθανό να βλάψουν το νευρικό σας σύστημα και όχι μόνο αυτό. Φανείτε προσεκτικοί: κεφάλι, πονοκέφαλος.

dalizodiac_taurus

 

ΤΑΥΡΟΣ: Νέοι στόχοι

Άτομα με ισχυρή θέληση και προσωπικότητα, δείξτε στους άλλους τον καλό σας εαυτό και κατανικήστε τις αδικαιολόγητες, κάποιες φορές, πεσιμιστικές σκέψεις σας. Μετρήστε τις δυνάμεις σας (είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ ό,τι νομίζετε) και αποδείξτε στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σας, την αξία σας. Μην ξεχνάτε πως τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς αγώνα και μην υποτιμάτε την αντοχή σας.

Προσωπικές σχέσεις: Νέες εμπειρίες και συγκινήσεις σάς περιμένουν, αλλά… προσπαθήστε να ελέγξετε την κατάσταση γιατί θα βρεθείτε προ απρόοπτου.

Επαγγελματικά: Μη μένετε κολλημένοι σε… παλαιολιθικές ιδέες και δείτε πιο ζεστά τους νεωτερισμούς, τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Υγεία: Καταπολεμήστε τη λαιμαργία σας και φανείτε προσεκτικοί στα κρυολογήματα. Μην ταλαιπωρείτε το νευρικό σας σύστημα.

 

 

dalizodiac_geminiΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφάσεις

Λένε ότι είστε διπρόσωποι, αδιάφοροι, απερίσκεπτοι, επιπόλαιοι, αλλά ξέχασαν να σας πουν ότι αισθάνεστε, πονάτε, λειτουργείτε, ψάχνεστε, και το τελευταίο σας ταλαιπωρεί. Σαν άτομα με πολυπλοκότητα έχετε τεράστιες πιθανότητες προόδου. Η ανάγκη σας για σταθερότητα θα ’ναι μια αίτια για άνοδο και αποτελεσματικότητα. Η παρουσία των διαφόρων πλανητών οδηγούν δυναμικά σε μια κατεύθυνση σταθερότητας του χαρακτήρα, στη δημιουργία μιας νέας ερωτικής διάθεσης και κοινωνικότητας.

Προσωπικές σχέσεις: Στην ουσία δεν επιδιώκετε κάτι σταθερό. Παρ’ όλα αυτά, θα υπάρξει ευνοϊκή περίοδος με σκοπό την ξεκάθαρη σχέση. Για όσους είναι παντρεμένοι, εκεί που έχουν φθάσει τα πράγματα δεν έχετε και πολλές επιλογές. Γι’ αυτό λοιπόν καθίστε στο αβγά σας.

Επαγγελματικά: Για άλλη μια φορά, σας δίνεται η ουσιαστική ευκαιρία που αναμένατε. Ταξινομήστε τις ιδέες σας και εφαρμόστε το πρόγραμμά σας.

Υγεία: Λίγο η άνοιξη, λίγο ο χειμώνας, να η γρίπη και το κρυολόγημα. Αλλά τουλάχιστον είναι μόνον αυτά. Και βέβαια, δεν θα ’χετε την απαίτηση να είστε η εξαίρεση.

 

dalizodiac_cancerΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναθεώρηση

Ο Καρκίνος λατρεύει την οικογένεια, αλλά η υπερευαισθησία του πολλές φορές τον κάνει καταπιεστικό σ’ αυτούς που αγαπάει. Αποτέλεσμα; Να μην είναι οι άλλοι σε θέση να αξιολογήσουν σωστά τις καλές πλευρές του χαρακτήρα του. Φίλοι μου Καρκίνοι, μην ξεχνάτε πως η συζήτηση πάντα φέρνει κάποιο αποτέλεσμα. Οι άντρες αναζητήστε το πρότυπο της γυναίκας που συνδυάζει θηλυκότητα και μητρική τρυφερότητα, αλλά προσέξτε μην παραπονεθείτε μετά ότι σας καταπιέζει. Οι γυναίκες αναζητήστε το πρότυπο του άντρα που συνδυάζει την τρυφερότητα και την κατανόηση, αλλά φροντίστε να περιορίσετε τις φιλοδοξίες σας, γιατί είναι πολύ πιθανό το ταίρι σας να κουραστεί και να το βάλει στα πόδια.

Προσωπικές σχέσεις: Ακολουθείτε λάθος τακτική. Άνθρωποι είστε. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε πάντα τις σωστές επιλογές.

Επαγγελματικά: Είναι πολύ πιθανό να μη σας αντιμετωπίσουν με τόσο… καλές διαθέσεις. Μην το βάλετε κάτω.

Υγεία: Μην είστε τόσο ανασφαλείς και αγχώδεις, γιατί θα δημιουργήσετε προβλήματα στο νευρικό σας σύστημα.

 

dalizodiac_leoΛΕΩΝ: Ένταση – νέα πορεία

Το σεξ κυριαρχεί στη ζωή σας. Άλλοι το επιθυμείτε, άλλοι το ονειρεύεστε και άλλοι δεν το… αγγίζετε. Σαν λιοντάρια αγαπάτε τα παιδιά και την οικογένεια, αλλά μερικές φορές γίνεστε καταπιεστικοί. Θα πρέπει, λοιπόν, να προσαρμοστείτε και να αντιμετωπίζετε τα πράγματα με μεγαλύτερη νηφαλιότητα. Στις προσωπικές σας σχέσεις, πάντως, θα πρέπει να προσέξετε μια πληγή που δεν φαίνεται. Υπομονή έως τις 11-8-15.

Προσωπικές σχέσεις: Θα ομολογήσετε συναισθήματα που δεν εκφράστηκαν ή που δεν έγιναν αντιληπτά από τρίτους. Τους παντρεμένους περιμένουν εντάσεις από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Επαγγελματικά:  Η  πορεία σας θα είναι ανοδική παρά τις δυσκολίες.

Υγεία: Προσέξτε το κυκλοφορικό σας, όσοι από σας έχουν ευαισθησίες.

 

 

 

dalizodiac_virgoΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τύχη – νέα πορεία

Είστε περίεργοι, άνθρωποι της λεπτομέρειας και αφελείς, με δεδομένη υπερευαισθησία. Εμπιστεύεστε όλο τον κόσμο κι αυτός… σας προδίδει. Εσείς, όμως, έχετε ανάγκη από πραγματικούς φίλους και ανθρώπους να σας καταλαβαίνουν. Η γυναίκα Παρθένος γίνεται περισσότερο εγκεφαλική λόγω της επιρροής του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, αλλά παράλληλα γίνεται περισσότερο νευρική και δεν αποφεύγει τις συγκρούσεις με το άλλο φύλο. Ο άντρας Παρθένος δέχεται την επιρροή του Ερμή και γίνεται λίγο παράξενος και απότομος, με μια τάση να ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους.

Προσωπικές σχέσεις: Αξίζετε να αγαπηθείτε. Μην είστε τόσο κλεισμένοι στον εαυτό σας και δώστε στους άλλους τη δυνατότητα να σας γνωρίσουν. Το φθινόπωρο θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικά: Το 2014 δεν σας ευνόησε ιδιαίτερα επαγγελματικά, αλλά τώρα μια νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά σας. Και οι προοπτικές σίγουρα είναι ευοίωνες.

Υγεία: Προσέξτε λίγο το στομάχι σας. Η κοιλιακή χώρα είναι το αδύνατο σημείο σας.

 

 

dalizodiac_libraΖΥΓΟΣ: Νέοι υπολογισμοί

Εσείς οι Ζυγοί, όπως λένε και οι αστρολόγοι, μοιάζετε με τη ζυγαριά. Μαζί σας δεν μπορεί να κάνει κανείς πολύ καλούς υπολογισμούς. Όμως, η τάση σας για συνεργασία, συναδελφικότητα, ζεστασιά και τρυφερότητα αποδεικνύουν την καλή σας ψυχή. Βέβαια, ορισμένες φορές, η αγάπη και ο συναισθηματισμός σας γίνονται καταπιεστικά για τους άλλους. Όμως μαθαίνετε να γίνεστε πιο σωστοί, πιο ουσιαστικοί και εποικοδομητικοί, πολύ καλοί φίλοι.

Προσωπικές σχέσεις: Τα ερωτικά σας πηγαίνουν περίφημα! Έτσι να κινήσετε το δαχτυλάκι σας, σωρός τα θύματα. Όμως για σας είναι χρονιά γάμων και διαζυγίων. Η τύχη χαμογελά, ανάλογα με το πώς της χαμογελάσατε.

Επαγγελματικά: Ε, όχι και παράπονα… Δεν σας φταίει ο πλανήτης, αν κάνατε λάθη. Τώρα σας λέει «ή ταν ή επί τας». Όμως υπάρχουν ακόμη κάποια περιθώρια.

Υγεία: Τα της υγείας σας είναι πιο πολύ ψυχοσωματικά, λιγότερο οργανικά και περισσότερο διανοητικά. Για κάποιους, όμως, πολύ δύσκολα και χρειάζονται προσοχή.

 

 

dalizodiac_scorpioΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναθεώρηση σκέψεων

Κι όμως. Όσο και να μη θέλετε να το παραδεχτείτε, τελικά εσείς οι Σκορπιοί κινείστε υπόγεια. Κι αυτές οι… «υπόγειες διαδρομές» είναι πολύ πιθανό να μη σας βγουν σε καλό. Μη μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις και μην παρασύρεστε σε υπερβολές εσείς οι… παθιασμένοι του ζωδιακού κύκλου. Πολλές φορές με την παραξενιά και την αδιαλλαξία σας βγάζετε το «κεντρί» σας και το στρέφεται εναντίον σας. Μήπως πρέπει να σταματήσετε να έχετε αυτοκαταστροφικές τάσεις; Υπομονή έως τον Μάρτη. Διπλωματία τον 4ο και 5ο μήνα.

Προσωπικές σχέσεις: Διαρκώς κλαίγεστε, αλλά τελικά πάντα καταφέρνετε να έχετε αυτό που θέλετε. Η μοναξιά δεν είναι η λύση.

Επαγγελματικά: Μια νέα περίοδος αρχίζει για σας. Τα επαγγελματικά φέτος σας επιφυλάσσουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Υγεία: Δείξτε λίγη προσοχή στο συκώτι σας και την καρδιά σας. Τα πολλά νεύρα δεν ωφελούν.

 

 

dalizodiac_sagittariusΤΟΞΟΤΗΣ: Ευκαιρίες

Ίσως να ’χετε τον τρόπο να φιλοσοφείτε και να ξεφεύγετε από το πρόβλημα. Εσείς ξεφύγατε, οι άλλοι πώς θα ξεφύγουν από σας; Όλοι λένε για σας μόνο καλά λόγια. Η γνώση που έχετε συσσωρεύσει σας οδηγεί στη διάθεση για μεγάλα σχέδια. Είστε ενεργητικοί, ζηλιάρηδες, κοινωνικοί, υπερήφανοι, ιδεαλιστές, ανοιχτόκαρδοι, τολμηροί. Άντρες και γυναίκες είστε χαριτωμένοι. Σας διακρίνει το γεγονός ότι θέλετε τα πάντα, διεκδικείτε τα πάντα. Στην ουσία, έχετε τη διάθεση να αναπτύσσεστε οικονομικά και πνευματικά.

Προσωπικές σχέσεις: Ένας τόνος ειρωνείας δεν θα σας ωφελήσει. Απολαύστε με τη συντροφιά σας στιγμές αγάπης. Δώστε στο κορμί σας την αίσθηση ότι υπάρχετε. Τα προβλήματα σας δημιουργούν ένταση στις συζυγικές σχέσεις.

Επαγγελματικά: Σαφής άνοδος, σαφής πρόοδος, αλλά συχνά νομίζετε ότι φτάσατε και εγκαταλείπετε. Όμως κάνετε λάθος. Δεν είναι παρά η αρχή.

Υγεία: Τοξότης = συκώτι, συκώτι = αίμα, αίμα = υγεία. Κανένας λόγος ανησυχίας, αλλά η ευαισθησία του ζωδίου σας θέλει προσοχή.

 

dalizodiac_capricornΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνειδητοποίηση

Είστε άνθρωποι χαρισματικοί, ορθολογιστές και σας χαρακτηρίζει η αντοχή και η υπομονή. Εσείς και στο πέλαγος να σας αφήνουν θα τα καταφέρετε να βγείτε στη στεριά. Όμως βλέπετε τα πράγματα πάντα από τη δική σας οπτική γωνία. Βασικό σας ελάττωμα, η ισχυρογνωμοσύνη. Σας φορτώνουν τις ευθύνες και είναι κουραστικό. Φορτώνετε στον εαυτό σας τη μοναξιά και είναι κάτι παραπάνω από κουραστικό. Αφόρητο! Καλή η λογική, αλλά μην… προτρέχετε και φτάνετε στις συνέπειες πριν ζήσετε οτιδήποτε. Η λογική αξίζει όταν δεν κομματιάζει το συναίσθημα.

Προσωπικές σχέσεις: Ο έρωτας δεν είναι επιχείρηση. Εδώ δεν πρωτεύει το κέρδος. Μην γκρινιάζετε για σχέσεις που «δήθεν» σας καταπιέζουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν αντέχετε χωρίς αυτές…

Επαγγελματικά: Αν δεν εξακολουθείτε να είστε δέσμιοι του παρελθόντος και να σκαλίζετε τις… επαγγελματικές σας αποτυχίες, σας περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στον χώρο της εργασίας.

Υγεία: Ηρεμήστε. Το στρες δεν ωφέλησε κανέναν. Προσοχή στις αρθρώσεις και την καρδιά.

 

dalizodiac_aquariusΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαλάρωση – επίτευξη

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο ουδέτερο. Ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό. Όμως είναι ελεύθερο, φιλικό, ανθρωπιστικό, με καλές διαθέσεις, πρωτοποριακό, ερευνητικό, ανήσυχο και ευαίσθητο. Αλλά, μερικές φορές, εντελώς αδιάφορο και φοβισμένο. Στο πρόσωπό σας υπάρχει πάντα ένας σεβασμός γιατί είστε προικισμένοι να αγαπάτε απρόσωπα, χωρίς συμφέρον και συμβατικότητα. Αρκετοί προερχόμενοι από το ζώδιο του Υδροχόου υπήρξαν και άλλοι θα γίνουν πρωτοπόροι καταστάσεων και γεγονότων. Αλλά κάποιοι παράγοντες μπορεί να κόψουν τη θετική σας πορεία. Το 2015 αρχίζει νέα σελίδα. Μικροπροβλήματα θα βοηθήσουν για νέες σκέψεις.

Προσωπικές σχέσεις: Περίοδος εργασίας αλλά και ερωτικής ισορροπίας. Όμως θα αντιμετωπίσετε μια ερωτική παρεξήγηση. Κούραση ή εξάντληση θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας. Αλλά μη νομίζετε ότι κερδίζετε τίποτα αποφεύγοντας να δείτε τα προβλήματα.

Επαγγελματικά: Θα υπάρξει ουσιαστική τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων. Θα διαφοροποιηθούν οι στόχοι σας στη δουλειά σας με νέα ανοίγματα που θα πραγματοποιήσετε.

Υγεία: Οι κινήσεις των πλανητών στο ζώδιό σας μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα κούρασης και έντασης.

dalizodiac_pisces ΙΧΘΥΣ: Τύχη για έξυπνους

Μάλλον σας λείπει η ηρεμία. Αλλά χωρίς αυτήν πώς θα πάτε μπροστά; Είστε ένα περίεργο και κάπως… ακατανόητο ζώδιο με μεγάλη δόση καλοσύνης και αφέλειας. Μοιάζετε μ’ ένα μικρό γατί, που ενώ θέλει χάδια δείχνει συνέχεια τα νύχια του. Στην ουσία, άντρες και γυναίκες Ιχθείς πληγώνεστε όχι από τους άλλους, αλλά από τον ίδιο σας τον εαυτό, ενώ αναλαμβάνετε υποχρεώσεις πέραν των δυνατοτήτων σας κι εκεί μπλέκετε τα πράγματα. Τελικά, μάλλον κυνηγώντας τις λεπτομέρειες χάνετε την ουσία.

Προσωπικές σχέσεις: Μην κυνηγάτε το αύριο, γιατί… το σήμερα φεύγει! Έχουν και οι άλλοι ευαισθησίες. Μην το ξεχνάτε και μην παίζετε με δίκοπα μαχαίρια.

Επαγγελματικό: Μην είστε αχάριστοι. Ήδη σας έχουν δώσει πολλά και θα αναγνωριστείτε ακόμα περισσότερο.

Υγεία: Νιώθετε χάλια. Μήπως ξεχάσατε να πάτε διακοπές;

 

salvador-dali-yoko_2416911b

*** Ο Περικλής Καραμηνάς βρίσκεται στην οδό Ρεθύμνου 13, έναντι του ξενοδοχείου Park, Πεδίον του Άρεως (τηλ. 210-8838398). Για τους αναγνώστες της «Α», προσφέρει έκπτωση 50% για την αγορά της Αστρολογικής Εγκυκλοπαίδειας (έργο του ιδίου), και ειδικές τιμές για την ανάλυση του ωροσκοπίου τους, στα σεμινάρια Αστρολογίας, Παραψυχολογίας κ.λπ., υπνοθεραπεία, υπνώσεις και τόσα άλλα που ο ίδιος με τόση επιτυχία εφαρμόζει.  (Εδώ να σημειώσουμε ότι οι πίνακες που απεικονίζουν τα ζώδια είναι λιθογραφίες του Σαλβαδόρ Νταλί -φωτό-, τις οποίες ο καλλιτέχνης δημιούργησε το 1965.)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα