Μόνο στην «Α»: Επεισόδιο στα μπουζούκια μεταξύ Στικούδη-Αραβανή

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Και ενώ η Κατερίνα Στικούδη και η Ευαγγελία Αραβανή αποτέλεσαν το πιο «καυτό» ντουέτο που πέρασε από το «Dancing with the star», αφού όλοι θυμόμαστε τον κοινό αισθησιακό χορό τους, σήμερα η σχέση τους έχει διαταραχθεί.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν στην εφημερίδα  «Η ΑΠΟΨΗ»  του περασμένου Σαββατοκύριακου, όσοι ήταν παρόντες κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο νυχτερινό κέντρο Frangelico, και γνωρίζοντας ότι οι δυο επώνυμες κυρίες είχαν συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν και υπήρξαν καλές φίλες κάνοντας πολλές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, απόρησαν βλέποντάς τες να περνούν η μία μπροστά από την άλλη και να μην ανταλλάσσουν ούτε ένα τυπικό «γεια», ούτε μία ματιά.

«Μας έκανε μεγάλη εντύπωση. Η Κατερίνα Στικούδη έκανε ότι δεν είδε την Ευαγγελία Αραβανή και το ίδιο και εκείνη. Πέρασαν δίπλα-δίπλα και ούτε κοιτάχτηκαν», αποκαλύπτει στην «Α» ένας από τους φωτογράφους που περίμενε όλο το βράδυ να κάνει το πολυπόθητο φωτογραφικό καρέ των δύο γυναικών. Η τραγουδίστρια και το μοντέλο-παρουσιάστρια με τη συμπεριφορά τους έδειξαν ότι κάτι έχει συμβεί μεταξύ τους, με μια κόντρα που δεν είχε γνωστή μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα