Μόνο στην «Α»: Νέος χωρισμός-«βόμβα» στην ελληνική showbiz

Υπήρξαν ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους τραβούσαν πάνω τους βλέμματα θαυμασμού αλλά και τα φλας των φωτογράφων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν όμως άτομα του στενού τους περιβάλλοντος, δεν κατάφεραν να διώξουν τα «σύννεφα» που είχαν μαζευτεί τους τελευταίους μήνες πάνω από τον έρωτά τους και έφεραν την «καταιγίδα». Αν και η Νίκη Λάμη με τον Χρήστο Μεταλληνό είχαν χωρίσει ξανά πριν από ενάμιση χρόνο, η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει, αφού δεν μπορούσαν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Τα προβλήματα όμως στην καθημερινότητά τους δεν άργησαν να κάνουν την επανεμφάνισή τους, και να τους οδηγήσουν εκ νέου στον χωρισμό. Η εξαφάνισή τους από τα λαμπερά κοσμικά δρώμενα που έδιναν αρκετά συχνά το παρών τους, ήρθε να ρίξει ακόμα περισσότερο λάδι στη «φωτιά» των φημών περί χωρισμού τους. Το φετινό καλοκαίρι σύμφωνα με τους επαΐοντες τους βρήκε χώρια, με τον καπετάνιο σύντροφό της να έχει φύγει από το σπίτι της ηθοποιού που συγκατοικούσαν. Κατά τα πιστεύω αυτών που τους γνωρίζουν καλά, η επανασύνδεση δεν θα αργήσει, γνωρίζοντας πόσο πραγματικά ερωτευμένοι είναι κατά βάθος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα