Νάτχο: «Μπορούμε να κτυπήσουμε τον Ολυμπιακό»

Κοντά στην απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου», Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα, ενώ δήλωσε πως μπορούν να κτυπήσουν τον Ολυμπιακό…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena FM: Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Πέρασα έξι ωραίους μήνες, απόλαυσα όλα τα παιχνίδια, αγάπησα τους φιλάθλους, όπως με αγάπησαν και αυτοί. Τώρα είμαι στο Ισραήλ, θέλω να ξεκουραστώ και ποιος ξέρει μετά μπορεί να επιστρέψω. Πολλοί οπαδοί μου στέλνουν μηνύματα. Μπορώ να παίξω σε ένα σημαντικό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, σημασία έχει και πως αισθάνομαι εγώ και η οικογένειά μου. Στην Θεσσαλονίκη αισθάνομαι καλά και εγώ και η οικογένειά μου, κι αυτό θα παίξει ρόλο.

Στο τέλος έπαιξαν ρόλο και οι απουσίες που είχαμε αλλά και η αφαίρεση βαθμών. Ήταν άδικη αυτή η τιμωρία, αν είχαμε αυτούς τους βαθμούς θα τερματίζαμε πάνω από τον Παναθηναϊκό. Αναφορικά με τη διαιτησία, μερικές φορές όταν δεν λες κάτι είναι καλύτερο απ’ το να πεις. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε, όπως θέλει και ο μεγαλομέτοχος, ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό. Μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου πιστέψαμε στο τρόπαιο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει και μπορεί να μεγαλώσει τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται, όμως, χρόνο και υποστήριξη. Βέβαια υπάρχουν προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά αυτά δεν είναι για να τα λες στο ραδιόφωνο.

Μιλήσαμε, μου είπε ότι θέλει να μείνω. Του είπα αυτό που λέω και σε εσάς, ότι θέλω να ξεκουραστώ και μετά θα αποφασίσω. Απόλαυσα την παραμονή μου στην Θεσσαλονίκη και αν είχα αποφασίσει θα σας το έλεγα. Τώρα θα πάω για δύο παιχνίδια με την Εθνική Ισραήλ και μόλις επιστρέψω θα μιλήσουμε με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον μας. Όχι, δεν θα αγωνιζόμουν σε άλλη ελληνική ομάδα, γιατί δεν θέλω. Εφόσον μείνω στην Ελλάδα θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ γιατί έχω όνειρα με αυτή την ομάδα, απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο για να αποφασίσω για το μέλλον μου. Στην Θεσσαλονίκη αισθάνομαι σαν την πατρίδα μου, το ίδιο και η γυναίκα μου.

Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους αγαπάω, τους ζητώ να υποστηρίζουν την ομάδα όπως τώρα. Εύχομαι να συμμετέχω και εγώ σε αυτή την προσπάθεια. Μόνο στην Τούμπα μπορείς να δεις τέτοια ατμόσφαιρα. Την χρειαζόμαστε καυτή σε όλα τα ματς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα