Νέα επίθεση της Ε. Ζαρούλια κατά της Δικαιοσύνης

Επίθεση κατά του θεσμού της Δικαιοσύνης εξαπέλυσε η βουλευτής και σύζυγος του προφυλακισμένου, γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια .

Η κ. Ζαρούλια  αμφισβήτησε την απονομή της Δικαιοσύνης από επίορκους, όπως τους χαρακτήρισε, δικαστές, ενώ έκανε ονομαστική αναφορά στην ανακρίτρια κ. Κλάπα που χειρίζεται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ισχυριζόμενη ότι έχει πολιτική εμπάθεια και παίρνει εντολές από τον σύζυγό της, ο οποίος είναι στέλεχος της ΔΗΜΑΡ.

Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν παρέμβαση του προεδρεύοντος Γ. Δραγασάκη, ο οποίος επανέφερε στην τάξη την κ. Ζαρούλια και σε ήπιο τόνο είπε πως πρέπει να διαγραφούν από τα πρακτικά οι επιλήψιμες φράσεις, κάτι στο οποίο συναίνεσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Από τη συλλήβδην αμφισβήτηση της Δικαιοσύνης, από την κ. Ζαρούλια διαφοροποιήθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μ. Αρβανίτης, τονίζοντας  ότι η έλλειψη εμπιστοσύνης δεν αφορά όλους τους δικαστές, αλλά τη συγκεκριμένη για την οποία εξέφρασε παράπονα.

Ο κ. Δραγασάκης επεσήμανε ότι η Βουλή δεν μπορεί να γίνει δικαστήριο κι ότι η κ. Ζαρούλια είχε αμφισβητήσει συλλήβδην την Δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι η βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν έμεινε στην αίθουσα για να ακούσει την διευκρίνιση του κ. Αρβανίτη, αλλά πήρε την τσάντα της από τα βουλευτικά έδρανα και αποχώρησε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα