Νέα “παγκόσμια” ανάθεση στην INTRACOM Defense Electronics

 

Νέα ανάθεση στην INTRACOM Defense Electronics από τη Northrop Grumman (NYSE: NOC) που αφορά ηλεκτρονικά αμυντικών αεροπορικών εφαρμογών (DefenseAvionics) για την παγκόσμια αγορά, ύψους 3,7 εκατ. δολαρίων και με ορίζοντα υλοποίησης τον Ιούνιο του 2015. Η συμφωνία επιβεβαιώνει την εδραίωση της INTRACOM Defense Electronics στην παραγωγή ηλεκτρονικών αεροπορικών εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας και παράλληλα η Northrop Grumman παραμένει σταθερός πελάτης της, αναγνωρίζοντας και αξιοποιώντας τις παραγωγικές δυνατότητες και το υψηλό επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού της INTRACOM Defense Electronics.

Η νέα επιτυχία της INTRACOM Defense Electronics δείχνει ότι ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές καταστάσεις υπάρχουν υγιείς και σταθερές εγχώριες τεχνολογικές αξίες σε εταιρείες που συνεχίζουν να έχουν σημαντικές επιτυχίες στο διεθνή ανταγωνισμό. Παράλληλα οι εταιρείες αυτές στηρίζουν και συνεισφέρουν σημαντικά στην ελληνική οικονομία, ενώ επί σειρά ετών τις εμπιστεύονται μεγάλες και διεθνώς καταξιωμένες αμυντικές βιομηχανίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTRACOM Defense Electronics, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η εταιρεία έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευές κρυπτογράφησης, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), στην επιτήρηση, αναγνώριση και ασφάλεια, σε υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών και συστήματα ελέγχου και δοκιμών.

Η εταιρεία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η INTRACOM Defense Electronics εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, στις ΗΠΑ, στην Κύπρο, Λιβύη, στο Λουξεμβούργο και στη Σουηδία. 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα