Νέες βολές Γιάγια Τουρέ σε Μάντσεστερ Σίτι!

Το γυαλί έχει ραγίσει εδώ και καιρό, όμως το παιχνίδι χόντρυνε πολύ και όπως όλα δείχνουν, το ενδεχόμενο να συνεχίσουν μαζί Γιάγια Τουρέ και Μάντσεστερ Σίτι, θα πρέπει να θεωρείται απίθανο!

Ο Ιβοριανός μέσος προέβη σε νέο ξέσπασμα κατά της ομάδας του, με αφορμή το θάνατο του αδερφού του, Ιμπραϊμ, από καρκίνο. Ο Γιάγια υποστηρίζει πως είχε ζητήσει άδεια από τους «γαλάζιους», προκειμένου να μην μεταβεί στο Αμπού Ντάμπι, για τις εορταστικές εκδηλώσεις της κατάκτησης του πρωταθλήματος Αγγλίας και να επισκεφθεί τον αδερφό του, όμως δεν του έδωσαν!

Ο Γιάγια Τουρέ μίλησε στο γνωστό περιοδικό «France Football», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ιμπραϊμ ήταν ο έμπιστός μου και ο καλύτερος μου φίλος. Η Σίτι δεν μου έδωσε λίγες μέρες άδεια, προκειμένου να τον δω, πριν αναχωρήσω για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πήγα με τη Σίτι στο Αμπού Ντάμπι να πανηγυρίσω την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όταν ο αδελφός μου πέθαινε στο κρεβάτι του. Μετά από αυτό, είμαι πολύ εκνευρισμένος με τον εαυτό μου, που δεν επέμεινα. Η ομάδα μου ήξερε ότι υπέφερα τους τελευταίους μήνες, βλέποντας τον αδερφό μου να πεθαίνει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα