Νέος Πάγκαλος, η Αφροδίτη!

Εντυπωσίασε με την σημερινή της συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ αποδεικνύοντας εν τέλει πως όντως υπάρχει συνέχεια το ΠΑΣΟΚ! Μάλιστα το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως επιθυμεί να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Θεόδωρος Πάγκαλος αποχωρώντας από την ενεργό πολιτική!

Πριν από λίγους μήνες ο πρώην υπουργός είχε δηλώσει – προκαλώντας πολλές αντιδράσεις – πως , αν βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ πολλοί πρέπει να πάρουν το αεροπλάνο και να φύγουν από την Ελλάδα.

Η ακριβής δήλωση του ήταν: «Μπορεί να βγει και ο κ. Τσίπρας με 70%, οπότε εκεί, όσοι μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα και είμαστε νέοι -διότι εγώ δεν είμαι και δεν μπορώ να το κάνω και θα μείνω εδώ να υπομείνω τη μοίρα μου- θα μπούμε στο αεροπλάνο και θα φύγουμε. » Αλλιώς, θα υποστούμε τη μοίρα που συνοδεύει μια εκλογή του κ. Τσίπρα. Όσοι μπορούν να πάνε στο εξωτερικό, εγώ θα τους συμβούλευα να το κάνουν. Και αμέσως. Το βράδυ των εκλογών. Διότι θα διαλυθεί η χώρα. Το έχει ξανακάνει ο ελληνικός λαός αυτό. Έχει αυτοκτονήσει ξανά…».

Αυτή ακριβώς η δήλωση φαίνεται πως είχε εντυπωσιάσει την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ η οποία την υιοθέτησε δίνοντας έτσι τίτλο στην εφημερίδα.

«Θα μεταναστεύσω αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ», είναι η χαρακτηριστική αποστροφή της δείχνοντας να έχει λάβει πολύ σοβαρά την προτροπή του πρώην υπουργού!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα