Νέες «μονομαχίες» στον «πόλεμο» Ολυμπιακού – ΑΕΚ

Στα… χαρακώματα βρίσκονται και πάλι Ολυμπιακός και ΑΕΚ, με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή στον μεταξύ τους πρώτο προημιτελικό που θα γίνει  την Τετάρτη (24/1) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αποφάσισε στο ντέρμπι του Κυπέλλου να σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Προκαλώντας νέες φραστικές «μονομαχίες» στον επικοινωνιακό «πόλεμο» των δύο ΠΑΕ.

Η επιλογή της ΚΕΔ «πυροδότησε» την ανεπίσημη μεν αλλά έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στελέχη της «ερυθρόλευκης» εταιρίας τη χαρακτήρισαν πρόκληση. Προσθέτοντας ότι αποτελεί μια ακόμα δικαίωση της απόφασης που έλαβαν και υλοποίησαν. Δηλαδή, να ζητήσουν από τη FIFA ορισμό ξένων διαιτητών στους εναπομείναντες αγώνες για το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο.

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει: «Ο ορισμός-πρόκληση του Σιδηρόπουλου δείχνει πόσο δίκιο είχαμε που απευθυνθήκαμε στη FIFA και ζητήσαμε ορισμό ξένων διαιτητών. Ο Σιδηρόπουλος είναι μη αποδεκτός από εμάς, θα τονιστεί και στην ομοσπονδία και θεωρούμε ότι ο ορισμός του είναι πρόκληση κατά του Ολυμπιακού. Είναι πλούσιο άλλωστε το ιστορικό του με απαράδεκτες διαιτησίες εναντίον μας».

Ανεπίσημη ήταν και η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. «Κιτρινόμαυρα» στελέχη, σχολιάζοντας την «ερυθρόλευκη» αντίδραση, ανέφεραν: «Φαίνεται ότι πιάνει η τακτική της κλάψας, που ακολουθούν. Το είδαμε μόλις χθες με το μαϊμού πέναλτι που πήραν από τον Καραντώνη».

Με «διασταυρούμενα πυρά» απάντησε ο διευθυντής επικοινωνίας στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, στον σχολιασμό από την πλευρά της “Ένωσης”. Συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο Facebook, έγραψε: «Το να μιλάει για “κλάψα” η ομάδα που είναι συνώνυμο της Μάρθας Βούρτση είναι κωμικό. Το να μιλάει για πέναλτι-μαιμού η ομάδα που πήρε πέναλτι απο τον Βάτσιο σχεδόν στο… κέντρο του γηπέδου είναι τραγικό. Αντί λοιπόν για γραφικές διαρροές επιπέδου “κουτσαβακίου” δείτε τι σας γράφει ο κόσμος σας, για την ομάδα σας και τον Μελισσανίδη. Διότι έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα. Ότι αν δεν ήταν οι διαιτητές και ο… ΟΠΑΠ, θα αγωνιζόσασταν για τη 10η θέση στο πρωτάθλημα με το υλικό που έχετε. Όσο και αν προσπαθήσετε να πυροδοτήσετε την ατμόσφαιρα, ο κόσμος μας δεν θα τσιμπήσει. Το Καραισκάκη θα είναι όπως το φοβάστε αλλά δε θα δώσει την παραμικρή αφορμή στους “απεσταλμένους” για να τιμωρηθεί η ομάδα μας»!

Θεοδωρίδης: «Ήταν ο 12ος παίκτης της ΑΕΚ, άρρωστος αντι-Ολυμπιακός»

Με πολύ «βαριές» εκφράσεις καταφέρθηκε κατά του Τάσου Σιδηρόπουλου ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης. Σε δήλωση του μιλάει, μεταξύ άλλων, για «12ο παίκτη της ΑΕΚ» και «άρρωστο αντι-Ολυμπιακό». Και καλεί τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, να πάρει θέση «αλλιώς είναι συνυπεύθυνος».

Αναλυτικά η δήλωση: «Ο ορισμός Σιδηρόπουλου είναι μια πρόκληση για εμάς. Είδαμε τι έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στον πρώτο γύρο. Τότε που ο Σιδηρόπουλος ήταν ο 12ος παίκτης της ΑΕΚ. Θυμόμαστε σε παλαιότερο παιχνίδι τις μπουνιές κάποιου Πατίτο που πέρασαν ατιμώρητες, πάλι με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο.

Θυμόμαστε τι έκανε και στο Κύπελλο… Δεν ξεχνάμε την εχθρικότητά του, σε κάθε στιγμή που διαιτήτευσε τον Ολυμπιακό. Και τώρα στέλνουν αυτόν να διαιτητεύσει αυτό το παιχνίδι και με παρατηρητή έναν ακόμα γνωστό… θιασώτη της δήθεν εξυγίανσης.

Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο του Ολυμπιακού, που θα βρεθεί στο γήπεδο, να μην δώσει την παραμικρή αφορμή σε όλους αυτούς. Με την ιαχή “Ολυμπιακός!” να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που πρέπει και το ξαναλέω, να μη δώσει την αφορμή σε όλους αυτούς, που θέλουν να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό μας!

Μας δικαίωσαν απόλυτα για την στάση μας να ζητήσουμε ξένους διαιτητές και το θέμα δεν θα μείνει εδώ. Θα απευθυνθούμε στις διεθνείς συνομοσπονδίες γιατί το κακό παρατράβηξε. Ως εδώ και μη παρέκει.

Ξαναλέω ότι ο κόσμος μας πρέπει να σηκώσει μια τεράστια ασπίδα και να μην πέσει στην παγίδα αυτών των κυρίων.

Τέλος, καλώ τον κύριο Βασιλειάδη, ως Υφυπουργό, στο γήπεδο, για να δει τι θα κάνει ο κ. διαιτητής που στον πρώτο γύρο σφύριξε 26-6 φάουλ εναντίον μας και δεν διέκοψε τον αγώνα για τα δακρυγόνα, όταν έπρεπε και τον διέκοψε μόνο όταν έπρεπε να κόψει τον ρυθμό μας.

Ο Σιδηρόπουλος είναι άρρωστος αντι-Ολυμπιακός και ο κύριος Κουκουλάκης τον βάζει επίτηδες. Περέιρα δεν υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κουκουλάκης με συνδρομή Δέδε τα αποφασίζουν. Είδαν την υπεροπλία του Ολυμπιακού και να τι κάνουν. Ας πάρει θέση ο κύριος Βασιλειάδης, αλλιώς είναι συνυπεύθυνος».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα