Νέπλιακ: «Θα τα δώσω όλα για την ομάδα»

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Χανίων έκανε ο Ουκρανός Ζένια Νέπλιακ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγα 24άωρα από την ομάδα της Κρήτης.

Ο 22άχρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε με εξαιρετικά λόγια στον προπονητή του. Κ. Χριστόπουλο, ενώ δήλωσε πως του αρέσει η περιοχή του Πλατανιά. Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήρθα στην Ελλάδα γιατί θέλω να δουλέψω σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό. Για μένα, προτεραιότητα είναι να αγωνιστώ σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, γιατί είναι δύσκολο από μια μεσαία ομάδα της Ουκρανίας να πάρεις μεταγραφή για μία ομάδα της Ευρώπης. Πλέον, έχω την ευκαιρία. Ο προπονητής με γνώριζε, με κάλεσε στον Πλατανιά και για μένα είναι πολύ σημαντικό να καταφέρω να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση και να δείξω τι μπορώ να κάνω.

«Έχω κάνει λίγες προπονήσεις, αλλά έχω ήδη αντιληφθεί ότι στα αποδυτήρια είναι πολύ καλή η ατμόσφαιρα. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν από την πρώτη ημέρα να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το προπονητικό κέντρο είναι πολύ καλό, το γήπεδο δεν το έχω δει ακόμα. Επίσης, η περιοχή του Πλατανιά μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι καταπληκτική περιοχή για να ζει μια οικογένεια.

«Ήρθα εδώ για να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, την ψυχή μου, για την ομάδα. Χρειάζεται ηρεμία και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και πιστεύω ότι με τον κ. Χριστόπουλο η ομάδα αλλάζει σελίδα στην ιστορία της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα