Νίκος Προύντζος: «Παραιτούμαστε την επόμενη εβδομάδα»

 

Το έκπτωτο μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, Νίκος Προύντζος, υποχρεώθηκε να αποκαλύψει ότι μετράει ώρες. Μετά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του την προηγούμενη μέρα κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, δήλωσε πως ο ίδιος, ο Γιώργος Γκιρτζίκης, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη θα παραιτηθούν μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ επανέλαβε τους βαρύτερους χαρακτηρισμούς κατά των δύο πολιτικών προσώπων:

«Είναι πολιτικοί απατεώνες γιατί έχουν κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό με αυτά που έχουν υποσχεθεί. Έχουν στερήσει τη χαρά, το γέλιο και τις προσδοκίες τόσων παιδιών που φεύγουν για το εξωτερικό και δεν μπορούν να δουλέψουν στην Ελλάδα. Θα πρέπει να ντρέπονται Τσίπρας και Κοντονής για το ποδόσφαιρο. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή, δεν μπορώ να κρίνω σε αυτό. Μας φόρτωσαν μια κατηγορία για γέλια, είναι μια αστική διαφορά μεταξύ δύο ανθρώπων που έχουν κάνει μια συμφωνία, δεν αφορά κρατικά λεφτά. Από το 2005, η Ομοσπονδία δεν έχει πάρει ποτέ κρατική επιχορήγηση», είπε, δείχνοντας ανησυχία για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας!

Συνέχισε λέγοντας: «Θα παραιτηθώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα μέσα στα χρονικά όρια που επιτρέπει ο νόμος. Το ίδιο και ο κ. Γκιρτζίκης, όπως και όλοι θα το κάνουν. Ο συνταγματολόγος κ. Αλιβιζάτος δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν στην Ελλάδα γνωρίζει καλύτερα από υπουργούς τα πάντα γύρω από τους νόμους. Ό,τι μας εξήγησε στο συμβούλιο της ΕΠΟ, θα γίνει. Όλοι όσοι βρισκόμαστε μέσα σε αυτό το κατηγορητήριο θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και τότε και μόνον θα κάνουμε ό,τι λέει ο νόμος.»

Τέλος, για τη διαιτησία είχε να πει: «Η διαιτησία είναι ένα παράξενο πράγμα. Οι διαιτητές κάνουν λάθη, δε θα υπάρξει ποτέ διαιτησία χωρίς λάθη. Η καλύτερη διαιτησία είναι αυτή με τα λιγότερα λάθη. Δυστυχώς την πλήρωσε ο Αστέρας στον τελικό προ διετίας. Πολλά πρέπει να αλλάξουν. Δε νομίζω ότι ένας διαιτητής πηγαίνει σε έναν αγώνα για να κάνει λάθη. Από εκεί και πέρα, όλοι θα κριθούν»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα