«Να δούμε πως θα θωρακίσουμε τη δημοκρατία μας»

Στον τ/σ ΣΚΑΪ μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει όλα τα μέσα για να θωρακιστεί η Δημοκρατία μας απέναντι στην απειλή μίας τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ότι η επίσημη θέση της κυβέρνησης διατυπώνεται από τον εκπρόσωπο, προσθέτοντας ότι οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις πρέπει να αφήσουν τις κομματικές αντιπαραθέσεις και «να δούμε πως θα θωρακίσουμε τη δημοκρατία μας».

Μετά από επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το “αν συμμερίζεται την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου” ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε: “Οχι φυσικά δεν τις συμμερίζομαι, κάθε άλλο. Και μάλιστα θέλω να προσθέσω ότι αυτές τις ώρες πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι και πιο νηφάλιοι. Δεν χρειάζονται εμπρηστικοί λόγοι. Τις πολιτικές μας διαφορές μπορούμε να τις λύσουμε κάποια άλλη στιγμή” τόνισε με νόημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

“Συνθήματα του τύπου ή εμείς ή αυτοί δεν βοηθούν”, επεσήμανε. Σημείωσε ότι πέρα από τον φυσικό αυτουργό υπάρχει και το θέμα των ηθικών αυτουργών και πρέπει να δούμε τη λειτουργία της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.

Ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε ακόμα ότι η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα που αποκάλεσε από την αρχή τη Χρυσή Αυγή νεοναζί και τους κατήγγειλε, ενώ οι άλλες πολιτικές δυνάμεις δεν έλεγαν κουβέντα, γιατί προσδοκούσαν να χάσει ψήφους η ΝΔ. “Τις κομματικές διάφορες να τις λύσουμε άλλη στιγμή, είναι χρέος όλων μας να προασπίσουμε τη δημοκρατία”, επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα