«Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σερβική ιστοσελίδα «novosti.rs», χαρακτηρίζοντας την απόφασή του να έρθει στον «δικέφαλο του βορρά» ως μία από τις καλύτερες κινήσεις στην καριέρα του.

Ο μίστερ… γκολ του ΠΑΟΚ υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις στη συνέχεια της φετινής σεζόν και υποστήριξε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για την κατάκτηση του τίτλου, προκειμένου να πάρουν χαρά οι υποστηρικτές των «ασπρόμαυρων» της συμπρωτεύουσας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Ο ερχομός μου στον ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες κινήσεις στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος στην Θεσσαλονίκη, χαίρομαι να παίζω στον ΠΑΟΚ και υπάρχει μία ξεχωριστή ευφορία στον σύλλογο και σε όλη την πόλη. Είμαι δεύτερος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με εννιά γκολ».

Για την κούρσα πρωταθλητισμού: «Αυτή η σεζόν είναι ενδιαφέρουσα και γίνεται μάχη για τον τίτλο στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός προπορεύεται μόλις έναν βαθμό, αλλά οι αληθινές συγκινήσεις δεν έχουν έρθει ακόμη. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας που μας δίνουν άνευ προηγουμένου στήριξη. Έχω αγωνιστεί σε πολλούς συλλόγους, αλλά δεν έχω συναντήσει αλλού τέτοια αφοσίωση στην ομάδα».

Για το 2017: «Θα θυμάμαι για πάντα αυτή την χρονιά, γιατί ήταν πραγματικά σπουδαία. Η έλευσή μου στον ΠΑΟΚ και η παρουσία στο Μουντιάλ σημάδεψαν μία ξεχωριστή περίοδο στην καριέρα μου».

Για την επιλογή της εθνικής Σερβίας: «Ο πρόεδρος της Σιόν, στην οποία αγωνίστηκα από το 2010 έως το 2013, με έχει πείσει να παίξει στην μικρή εθνική ομάδα της Ελβετίας, γιατί τότε δεν ήμουν καν στο ραντάρ του Ομοσπονδιακού τεχνικού στη μικρή εθνική Σερβίας. Δύο χρόνια αργότερα, όμως, διάλεξα την φανέλα της εθνικής Σερβίας και δεν θα το μετανιώσω ξανά. Πήρα μία ακόμη σπουδαία απόφαση στην καριέρα μου».

Για την κόντρα Ελβετίας-Σερβίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Δεν ξέρω αν κάποιος από την εθνική Σουηδίας λυπάται που αποφάσισα να παίξω στην εθνική Σερβίας, νομίζω όμως ότι θα το μετανιώσουν μετά από εκείνο το ματς, γιατί ξέρω ότι θα τους κερδίσουμε στις 22 Ιουνίου. Θα είναι ένα ξεχωριστό ματς για μένα και τους συμπαίκτες μου και αν αγωνιστώ, θα έχω ένα ξεχωριστό κίνητρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα