«Να παραμείνουμε στην 6η θέση»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για το γκολ που σημείωσε και αναδείχθηκε καλύτερο της 28ης αγωνιστικής εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ κατά τη βράβευσή του. Ο Ισραηλινός παίκτης δήλωσε πως στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα του στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα…

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό το γκολ και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Οι πιθανότητες να το πετύχει κάποιος με αυτόν τον τρόπο είναι μία στο εκατομμύριο και έτυχε σε μένα. Πώς να είμαι χαρούμενος;

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου που από την πρώτη στιγμή με έκαναν να αισθανθώ άνετα στην Κομοτηνή. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους που με τον δικό τους τρόπο βοήθησαν ώστε να αναδειχθεί το καλύτερο της αγωνιστικής με διαφορά μόλις 1% από αυτό του Τσάβες που ήταν εξίσου ωραίο. Είχα και την βοήθεια από φίλους μου στο Ισραήλ που ψήφισαν και αυτοί υπέρ μου. Είναι η πρώτη προσωπική διάκριση που έχω και θα ήθελα να την αφιερώσω στους γονείς μου και στην γυναίκα μου.

Καταφέραμε με τους βαθμούς της νίκης επί του Εργοτέλη να κλειδώσουμε την παραμονή στην κατηγορία και πλέον κοιτάζουμε την συνέχεια και να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να παραμείνουμε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, που σε περίπτωση νίκης θα αναδειχθεί και μαθηματικά πρωταθλητής. Έχουμε δείξει ότι παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και πάμε για την νίκη. Το ίδιο θα επιχειρήσουμε και στην αναμέτρηση του Σαββάτου και θα δείξει τι θα καταφέρουμε στο τέλος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα