Νοκ άουτ ο Κεντίρα, στροφή σε Μασεράνο η «Γιούβε»

Ο Σάμι Κεντίρα αποτέλεσε μία από τις μεγάλες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού για τη Γιουβέντους, όμως ο Γερμανός άσος τέθηκε νοκ άουτ για διάστημα τουλάχιστον δύο μηνών, λόγω τραυματισμού, γεγονός που αναγκάζει τη διοίκηση της «γηραιάς κυρίας» να αναζητήσει νέα λύση για τη μεσαία γραμμή της, ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο Champions League και στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η λύση που φέρονται να έχουν επιλέξει οι Ιταλοί, προέρχεται από τη Βαρκελώνη και είναι ο Χαβιέρ Μασεράνο της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, έχει ήδη γίνει η πρώτη κρούση για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, παρ’ ότι οι πιθανότητες πραγματοποίησης της μεταγραφής είναι ελάχιστες.

Ο Μασεράνο περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Λουίς Ενρίκε, ενώ, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους Καταλανούς, σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο διεθνής παίκτης, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθεί το κενό του.

Ως εκ τούτου, θεωρείται απίθανο να συναινέσει σε πιθανή μετακίνηση του διεθνούς παίκτη ο Ισπανός προπονητής, όποια και αν είναι η προσφορά της ομάδας του Τορίνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα