Ντεμπούτο κόντρα στη Γιουβέντους ο Ποντόλσκι!

Ελάχιστες ώρες χρειάστηκαν οι διοικήσεις της Άρσεναλ και της Ίντερ προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του διεθνούς Γερμανού, Λούκας Ποντόλσκι.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γερμανίας, ταξίδεψε άμεσα στο Μιλάνο και υποβλήθηκε το Σάββατο (3/01) σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να «τρέξουν» τα διαδικαστικά και να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα. Ο τεχνικός της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, θέλει να έχει στη διάθεσή του τον διεθνή Γερμανό, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει στο μεγάλο ντέρμπι της Τρίτης (6/01) κόντρα στη Γιουβέντους!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που διέρρευσαν, ο Ποντόλσκι παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, με παράλληλη επέκταση του συμβολαίου του στην Άρσεναλ για αντίστοιχο διάστημα. Οι «κανονιέρηδες» έλαβαν το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ, ενώ προβλέπεται μπόνους για την έξοδο της Ίντερ στο Europa League και στο Champions League, αυξάνοντας το ποσό κατά 200 χιλιάδες, για κάθε περίπτωση. Στη συμφωνία έχει προβλεφθεί και ρήτρα εξαγοράς, η οποία ανέρχεται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα