«Κατέβα στις εκλογές και θα σε στηρίξουμε»

Με ιδιαίτερα θερμή υποδοχή υποδέχθηκε, τον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, στα εγκαίνια δυο έργων που σχεδίασε ο δήμος και χρηματοδότησε η περιφέρεια Αττικής, μέσω του ΕΣΠΑ. «Είστε υποχρεωμένος να κατεβείτε στις περιφερειακές εκλογές και είμαστε υποχρεωμένοι, για το καλό της Αυτοδιοίκησης, να σας στηρίξουμε» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι η  οικονομική πολιτική, την οποία ακολούθησε ο κ. Σγουρός είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός πλεονάσματος που ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ.  «Θαυμάζουμε τον τρόπο με τον οποίο διοικήσατε τη Νομαρχία Αθηνών, όσο και την Περιφέρεια Αττικής. Αν όλοι διοικούσαν τους φορείς τους, με πρότυπο τη δική σας οικονομική διαχείριση, τον σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα, η Ελλάδα δεν θα είχε φτάσει ποτέ στη σημερινή κατάσταση της Τρόικας και των τεράστιων προβλημάτων» ανέφερε.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία περιφέρειας- δήμου. «Ένα όφελος που δεν έρχεται με κούφια λόγια, συνθήματα, λαϊκισμούς, αλλά με συγκεκριμένες πράξεις και ορατά έργα», επεσήμανε ο Γιάννης Σγουρός, ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στο Πρόγραμμα Κατασκευής Παιδικών Σταθμών εγκαινιάζοντας τον 11ο βρεφονηπιακό σταθμό του δήμου.  «Χάρη στο ΕΣΠΑ και την ικανότητα της περιφέρειας Αττικής να απορροφά κονδύλια, υλοποιούμε ένα Πρόγραμμα κατασκευής 61 παιδικών σταθμών σε κάθε γωνιά της Αττικής. Για εμάς αυτό είναι κοινωνική παροχή, αυτό είναι κοινωνική πολιτική» ανέφερε.

Τέλος, εγκαινιάζοντας την νέα πλατεία στην περιοχή της ραδιοφωνίας, ο κ. Σγουρός έκανε μια σύντομη αναφορά στο συνολικό έργο της νομαρχίας Αθηνών και της περιφέρειας Αττικής, στους οκτώ δήμους της δυτικής Αθήνας, υπογραμμίζοντας ότι πολύ σύντομα, με τον απολογισμό που θα δημοσιοποιηθεί, θα ενημερωθούν αναλυτικά οι πολίτες για τα έργα, προϋπολογισμού 180 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα