«Αν ήταν σοβαρός ο Σαμαράς, δεν θα υπήρχε Τσίπρας»

 Λάβρος κατά του Αντώνη Σαμαρά εμφανίστηκε ξανά ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντας τον ασόβαρο, τονίζοντας μάλιστα πως «αν ήταν σοβαρός, δεν θα υπήρχε Τσίπρας». Μεταξύ άλλων, ο κ. Καρατζαφέρης «βλέπει» πρόωρες κάλπες μέσα στο 2014,, μίλησε ακόμα με υποτιμητικά σχόλια για τη Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές και τις δημοτικές εκλογές, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του, για το δήμο της Αθήνας, στον Νικήτα Κακλαμάνη και στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. είπε αρχικά ότι είναι πολύ πιθανό να γίνουν εκλογές μέσα στο 2014 και αν δεν γίνουν αυτή τη χρονιά «σίγουρα θα γίνουν μέσα στον επόμενο χρόνο με τις προεδρικές».

Ερωτώμενος για την Νέα Δημοκρατία και τις δηλώσεις του πριν από αρκετούς μήνες ότι σε περίπτωση που αλλάξει πολιτική η Νέα Δημοκρατία, δεν έχει πρόβλημα να συζητήσει μαζί της, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν καυστικότατος: «Η Νέα Δημοκρατία δυστυχώς δε σοβαρεύει. Δεν αλλάζει πολιτική».

Σχολίασε όμως και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Ο κ. Τσίπρας δεν είναι στις προτιμήσεις μου. Ο κ. Τσίπρας υπάρχει γιατί είναι ανεδαφικός ο κ. Σαμαράς. Αν ήταν σοβαρός ο Σαμαράς, δεν θα υπήρχε Τσίπρας».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στη δουλειά που έκανε ως ευρωβουλευτής την ίδια περίοδο που ήταν μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά. «Κάποιοι πάνε και εργάζονται και κάποιοι για να έχουν το επόμενο σκαλοπάτι», συμπλήρωσε.

«Στήριξη σε Τζιτζικώστα- Κακλαμάνη»

Σχολιάζοντας ποιους θα στηρίξει στις εκλογές του Μαΐου, ανέφερε: «Με τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές θα στηρίξουμε άτομα σε συνδυασμούς. Στόχος μας είναι να συμμετέχουμε σε περισσότερα δημοτικά συμβούλια».

Κληθείς να σχολιάσει τη μάχη Κακλαμάνη-Σπηλιωτόπουλου και Τζιτζικώστα-Ιωαννίδη, υποστήριξε ότι: «Υπάρχουν στελέχη που προτιμούν Κακλαμάνη και άλλα που προτιμούν Σπηλιωτόπουλο. Θα στηρίξουμε τα στελέχη μας. Στη Θεσσαλονίκη βλέπουμε περισσότερο στον Τζιτζικώστα και στην Αθήνα στον Κακλαμάνη», ανέφερε πιο συγκεκριμένα.

 «Δεν είμαστε όλοι πόρνες για τους νταβατζήδες».

Ερωτώμενος για το γιατί απέχει από την πολιτική, είπε: «Έμεινα εκτός πολιτικής σκηνής γιατί έγινα αντάρτης. Δεν έκανα αυτό που έλεγαν τα αφεντικά και τα ντόπια και τα ξένα. Δεν είμαστε όλοι πόρνες για τους νταβατζήδες». Και πρόσθεσε: «Αυτή η πολιτική δεν οδηγεί πουθενά. Οι τρεις τελευταίοι πρωθυπουργοί δεν έχουν δουλέψει ούτε μία μέρα».

«Ο Άδωνις κατάφερε να διαλύσει την Υγεία μέσα σε έξι μήνες»

Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στους Μ. Βορίδη, Άδ. Γεωργιάδη και Θ. Πλεύρη που αποχώρησαν από το ΛΑ.Ο.Σ. λέγοντας: «Εξαγοράστηκαν τα στελέχη. Ένας εξ αυτών έχει εκπομπή με καλεσμένο τον Πρετεντέρη», αφήνοντας αιχμές για το Μάκη Βορίδη. Αναφέρθηκε όμως και στον υπουργό Υγείας, ο οποίος, όπως είπε: «κατάφερε να διαλύσει την Υγεία μέσα σε έξι μήνες».

Πάντως, δεν ξεκαθάρισε αν θα βάλει υποψηφιότητα για τις ευρωεκλογές. Αρκέστηκε μόνο στο να πει ότι ετοιμάζουν ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα