Ξέχασες τα γενέθλιά μου; Χωρίζουμε!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως αν κάποιος κάνει το λάθος και ξεχάσει γενέθλια ή επέτειο της αγαπημένης του, το λιγότερο που θα υποστεί είναι τη βάσανο της μουρμούρας και το χειρότερο – εξαρτάται βέβαια από την περίπτωση – θα είναι μέχρι και το διαζύγιο!

Αυτά ξέραμε ότι συμβαίνουν στις σχέσεις μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Το ότι θα υπήρχαν ανάλογες συνέπειες στη σχέση ενός ποδοσφαιριστή με την ομάδα του, για ανάλογο θέμα, ομολογούμε πως είναι η πρώτη φορά που το καταγράφουμε! Πρωταγωνιστές του… ερωτικού καυγά, δεν είναι άλλοι από τον γνωστό μας – από τη θητεία του στον Ολυμπιακό – Γιάγια Τουρέ και την ομάδα του, Μάντσεστερ Σίτι. Ανάμεσα στους δύο, βάλτε και τον Ντμίτρι Σελούκ, τον ατζέντη του Ιβοριανού μέσου, ο οποίος διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις που δρομολογούνται!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Στις 13 Μαΐου, ο Γιάγια Τουρέ έκλεισε τα 31 του χρόνια. Μέσα στην πίεση για το πρωτάθλημα, κανείς από τη διοίκηση της Σίτι δεν αντιλήφθηκε τα γενέθλια του Ιβοριανού παίκτη. Μία βδομάδα μετά, ο ατζέντης του Γιάγια Τουρέ, ο εκρηκτικός και πάντα εκπληκτικός, Ντμίτρι Σελούκ, βγήκε στην εφημερίδα «Sun» και… σήκωσε όλο τον κόσμο στο πόδι, θέτοντας θέμα μεταγραφής του πελάτη του! Ο Σελούκ ήταν καταιγιστικός. Κοινώς, τα… έχωσε κανονικά στη διοίκηση και τους ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας, λέγοντας πως κάνουν λάθος, αν νομίζουν ότι μπορούν να αγοράσουν τους πάντες με τα χρήματά τους και δήλωσε με νόημα, πως αν ο Τουρέ πήγαινε στη Λίβερπουλ και αυτή κατακτούσε τίτλο μετά από 24 χρόνια, θα τον είχαν θεοποιήσει!

Απολαύστε τον Ντμίτρι Σελούκ και όσα δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Γιάγια Τουρέ να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι. Είναι πολύ συγχυσμένος. Αυτό που συνέβη με τα γενέθλιά του, σημαίνει πως το κλαμπ δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτόν. Αυτό ήταν η απόδειξη. Μπορούν να λένε ότι θέλουν. Ω, τον συμπαθούμε, αλλά τον ξεχάσαμε! Ποιον ξέχασαν; Τον Γιάγια; Τον παίκτη που δεν βοήθησε να κατακτήσεις δύο πρωταθλήματα στην Αγγλία; Τον άνθρωπο που σε βοήθησε να κατακτήσεις το κύπελλο και το λιγκ καπ;

Σε μία κανονική ομάδα, οι συμπαίκτες του και η διοίκηση θα του εύχονταν τουλάχιστον χρόνια πολλά. Όταν όμως κερδίζεις τον τίτλο και δύο μέρες μετά έχεις διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσεις, και κανείς δεν έρχεται στον Γιάγια να του ευχηθεί χρόνια πολλά, τι άλλο να ζητήσει κάποιος; Αν ένας παίκτης όπως ο Γιάγια, πήγαινε στη Λίβερπουλ και κατακτούσε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, θα γινόταν θεός. Στη Σίτι, όμως, ο Γιάγια δεν είναι ήρωας. Είναι ο… κανένας! Να πως τον έκανε να νιώθει η ομάδα του. Είναι πολύ στενοχωρημένος και έχει αρχίσει να σκέφτεται την αποχώρησή του από το κλαμπ. Και θα φύγει, αν τα πράγματα συνεχίσουν να είναι, όπως είναι. Δεν θα το κάνουμε για περισσότερα λεφτά. Πιθανότατα θα πάμε για λιγότερα χρήματα σε άλλη ομάδα. Αν σκέφτονται ότι με τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν τους πάντες, κάνουν λάθος. Νομίζω πως αυτοί οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται. Μόνο χαζοί άνθρωποι θα ήθελαν να φύγει ο Γιάγια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα